Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.61 secunde)
Un an mai tarziu, chiar Renault vindea modelul pe aceste piete, insa la preturi fixe, fara oferte speciale, pentru a mentine marjele.
LICHIDITATEA (valoarea tranzactiilor), este un indicator al usurintei cu care poti gasi actiunile cautate sau le poti vinde pe cele care le ai deja, la preturi cat mai apropiate de cele dorite. ... Daca aceasta este mica, scaderile sau cresterile de preturi nu au o mare relevanta.
Tocmai de aceea, Adama ofera preturi speciale pentru Evocasa Armonia atat pentru apartamentele cu 2 camere- 62.300 EUR+5%TVA, cat si pentru cele cu 3 camere - 87.561+TVA.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declarative politica intitulata "Productie mare, preturi mici", pe care o puteti citi in continuare.
In ziua deschiderii, pe 10 aprilie 2014, ora 08:00, primii 500 de clienti vor primi perne gratis iar majoritatea produselor vor avea preturi extraordinare.
Organizatorii tIMOn pun la dispozitia celor interesati sa cumpere o locuinta o oferta de circa 5.000 de locuinte finalizate, cu preturi pornind de la 21.500 € pentru o garsoniera in sectorul 4.
In primul rand, zilnic, avem cele mai mici preturi la toate produsele. ... In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint. "Avem preturi avantajoase la ochelari, facem si reparatii pe loc!
Axandu-se pe crearea unei relatii speciale cu clientii sai, Catena a reuait sa castige increderea a milioane de romani, prin preturi mici, sfaturi profesioniste, oferite din inima, si prin ample programe de fidelizare, peste 4,5 milioane de romani detinand un card de fidelitate Catena.
De asemenea, intreaga familie poate petrece timp impreuna pe patinoarul acoperit din cadrul centrului comercial, la preturi speciale.
Rotunjiri de preturi nu vor putea avea loc. Actualele preturi exprimate in lei, zeci si chiar sute de lei nu se vor transforma in rest achitat efectiv. ... Specialistii apreciaza ca leul nou va da posibilitatea aparitiei si in Romania a unor preturi gen 1,99.
Pana in prezent, aceste produse au reusit sa ofere si celor saraci, a caror pondere la nivelul populatiei este covarsitoare, posibilitatea de a se imbraca, incalta si de a utiliza in gospodarie obiecte de uz casnic, la preturi accesibile.
Majorarile de preturi sunt un excelent cal de bataie pentru cei care vor sa loveasca in Guvernul Tariceanu. ... Ceea ce surprinde este legatura care se face intre aceasta previzibila majorare de preturi si cresterea pensiilor. ... Imediat, producatorii agricoli au si afisat preturi majorate exact cu acest procent.
Se mai promite si dublarea pensiei medii de asigurari sociale, medicamente gratuite pentru anumite categorii de pensionari, pentru mama si copil, "formare de centre comunale de incubare a dezvoltarii agro-industriale si agro-turistice ".
Potrivit documentului, pe aceste pagini sunt afisate preturi care nu includ taxe si diferite alte cheltuieli sau zboruri "gratuite" care in final se dovedesc a nu fi asa.
Astfel, pentru numai 100 RON pe luna (fara TVA) se asigura un site construit dupa indicatiile clientului la care se adauga numeroase alte optiuni gratuite.
Daca medicamentele pentru bolnavii de cancer trebuie sa fie gratuite, asa cum legea prevede, atunci, in momentul in care acestea nu se gasesc, statul incalca legea.
Noutatea produsului fata de alte asigurari clasice sunt serviciile stomatologice Include o consultatie de nutritie si o sedinta cu un antrenor personal de fitness gratuite. ... Estimam o crestere anuala de 20%-30% in viitor, bazata pe nevoia romanilor de a beneficia de servicii medicale de calitate la preturi accesibile.
Preturi de achizitie Ion Solcanu a cumparat de-a lungul timpului 51 de tablouri si doua icoane pe lemn.
Numai ca, in timp de Electrica achizitiona energie si de la producatorii hidro, si de la cei termo sau nuclear, adica si la preturi mai mici, si la preturi mai mari, firma Energy Holding, care ii alimenta conturile ministrului, avea privilegiul ca, pe baza unor contracte cu clauze confidentiale, sa aiba acces la cea mai ieftina energie.
google-analytics.com