Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (3.25 secunde)
dejucate Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Pe lista nominalizatilor pentru acest post se afla Leonard Orban, Mihai Razvan Ungureanu, Varujan Vosganian si Cristian David din partea PNL si Anca Boagiu si Monica Macovei de la PD.
Astfel, Emil Boc a afirmat ca si-ar dori sa pastreze portofoliul detinut in acest moment de Anca Boagiu, lasand sa se inteleaga totusi faptul ca exista si posibilitatea ca Ministerul sa revina unui alt partid.
Aratandu-si compasiunea fata de problemele intampinate de colegii liberali, democratii sunt convinsi de faptul ca Anca Boagiu ar fi comisarul perfect, dand exemplul Bulgariei, care si-a impus cu succes un comisar ce a indeplinit anterior o functie similara celei a democratei Boagiu.
Prin nominalizarea lui Orban pentru functia de comisar european, au iesit din cursa nume grele precum Monica Macovei, ministrul Justitiei, Anca Boagiu, ministrul democrat al Integrarii, ministrul liberal de Externe Mihai Razvan Ungureanu, dar si personalitati din afara puterii, ca fostul presedinte Emil Constantinescu, social-democratul Vasile Puscas, fost negociator sef cu Uniunea Europeana si chiar fostul premier Petre Roman.
Elena Udrea, Emil Boc, Cezar Preda, Ioan Oltean, Mircea Hava, Nicolae Iotcu, Gheorghe Falca, Valeriu Tabara, Roberta Anastase, Anca Constantinescu si Gratiela Iordache au ajuns in club dupa miezul noptii si s-au asezat la o masa aproape de ringul de dans.
Nu este exclusa insa nici o intalnire cu cativa lideri democrati, Adriean Videanu, Radu Berceanu si Anca Boagiu asteptand o invitatie in acest sens...
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
La reuniunea de la Bruxelles a participat si o delegatie a democratilor formata din presedintele Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
La intrunirea Biroului Politic al popularilor europeni a participat presedintele PD Emil Boc, insotit de presedintele executiv Adriean Videanu, de secretarul general Vasile Blaga, de vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu, dar si de catre Elena Udrea.
Consiliu plin de gafe Saptamina politica a fost incheiata de Consiliul de Coordonare Judetean al PD, deschis de gafele politice ale ministrului Integrarii, Anca Boagiu, care l-a numit pe presedintele PD, Traian Boc, si care s-a aratat deprimata de culoarea rosie...
Dupa ce ministrul Integrarii Anca Boagiu l-a botezat pe liderul PD Traian Boc, iar purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, l-a prezentat pe Teodor Melescanu ca fiind Theodor Stolojan, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa gafeze in public.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, i s-a adresat sambata trecuta sefului sau de partid, Emil Boc, spunandu-i "Traian Boc", in hohotele de ras ale participantilor la sedinta Consiliului de Coordonare al PNL Galati.
Curios, dar cea mai importanta realizare, asezata in capul listei de pe acei fluturasi, este atribuita ministrului democrat Anca Boagiu, responsabila, ca ministru al Integrarii, de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Dupa ce, cu o luna in urma, ministrul Integrarii, Anca Boagiu, il numea pe presedintele PD "Traian Boc", a venit si randul secretarului general al partidului, Vasile Blaga, sa faca aceeasi "greseala", invitand la tribuna Consiliului National de Coordonare pe presedintele democrat "Traian Boc"!
Alaturi de presedinte si premier, de mentionat ca la Bruxelles s-au aflat si ministrul Integrarii, Anca Boagiu si cel de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Dintre membrii cabinetului Tariceanu doar ministrul integrarii europene, Anca Boagiu, ministrul apararii, Sorin Frunzaverde, ministrul mediului, Sulfina Barbu, si secretarul general al guvernului, Radu Stroe, au facut act de prezenta, parasind insa sala inainte de finalul dezbaterilor.
Cei mai multi dintre liderii PD nu si-au reactualizat, deocamdata, declaratiile de avere pe anul 2006, printre acestia numarindu-se presedintele PD, Emil Boc, secretarul general al PD, ministrul Vasile Blaga, deputatii Ioan Oltean, Cezar Preda si Cristian Radulescu, precum si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
google-analytics.com