Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.99 secunde)
Acestea au spus ca daca ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, vicepresedinte al PD, se va decide sa candideze pe listele democratilor la alegerile pentru PE, functia de vicepresedinte al PE i-ar putea reveni insa acesteia.
au anuntat ca viitorul Minister al Dezvoltarii Regionale ar urma sa revina PD, in fruntea lui urmand sa fie actualul ministru al Integrarii Europene, Anca Boagiu, iar la conducerea Departamentului de Afaceri Europene ar urma sa fie numit un reprezentant al liberalilor.
La eveniment au fost prezenti vicepresedintele PD Anca Boagiu, dar si deputati care vor lucra in biroul din Viale Monza, precum Gratiela Iordache.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a avut marti o intrevedere cu Alicia Miguel Garcia, consilierul pentru politici sociale al Comunitatii Valencia, pentru a discuta aspecte privind gestionarea fondurilor europene, dar si situatia romanilor care traiesc in Spania.
Apoi, Anca Boagiu l-a adus la conducerea SNCFR Bucuresti. Miron Mitrea nu numai ca nu l-a dat jos, dar l-a tinut acolo inca patru ani.
Pe locul patru se claseaza, la acelasi capitol al increderii, si ministrul Integrarii, Anca Boagiu, cu 8%. La egalitate, cu 6%, s-au pozitionat ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Probabil Anca Boagiu este tinuta in functie doar pentru a face conferinte de presa. Poate ca e buna de imagine, dar sigur nu e buna de treaba", a declarat presedintele CJ Galati, Eugen Durbaca.
Acest inel colector, construit din beton monolit, are o lungime de aproape 600 de metri, o inaltime medie de 2 metri, a precizat deputatul PRM Anca Petrescu, sefa colectivului de arhitecti care a proiectat cladirea.
In afara de consilierul de stat Gabriel Piscociu, care si-a declinat invitatia in fata Comisiei, invocand "neconstitutionalitatea ei", si ministrii Anca Boagiu si Sebastian Vladescu au preferat sa fie prezenti la sedinta Guvernului in defavoarea audierilor.
Dupa cel de-al doilea tur de scrutin, candidatul PD Alexandru Anca a obtinut 705 voturi, ceea ce reprezinta 55% din totalul celor valabil exprimate.
Pe langa primari, sponsori si specialisti guvernamentali, la Adunarea Generala AMR au mai fost invitati Radu Berceanu, ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Anca Boagiu, ministrul integrarii europene, Vasile Blaga, ministrul administratiei si internelor, Gheorghe Barbu, ministrul muncii, solidaritatii sociale si familiei, si presedintele Traian Basescu, care insa a anuntat ca nu poate veni la Craiova in aceste zile.
Ministrii democrati au coborat in popor Cei cinci ministri portocalii, Radu Berceanu, Vasile Blaga, Gheorghe Barbu, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, precum si cativa secretari de stat de la alte ministere prezenti la lucrarile adunarii la invitatia primarului Craiovei au incercat sa impulsioneze reprezentantii autoritatilor locale pentru a crea departamente puternice care sa acceseze fonduri europene.
Delegatia oficiala care a vizitat ieri Bania a fost compusa din ministrii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu, din presedintele partidului, Emil Boc, si presedintele executiv, Adriean Videanu.
In vechiul guvern, PD detinea opt portofolii, Ministerul Integrarii Europene (Anca Boagiu), Ministerul Justitiei (Monica Macovei), Ministerul Apararii (Sorin Frunzaverde), Ministerul Administratiei si Internelor (Vasile Blaga), Ministerul Muncii (Gheorghe Barbu), Ministerul Transporturilor (Radu Berceanu), Ministerul Educatiei (Mihail Hardau) si Ministerul Mediului (Sulfina Barbu).
Anca Boagiu s-a declarat mandra ca, sub ministeriatul sau la MIE, s-a produs aderarea la UE. "Ma bucur, pe de alta parte, ca acest minister va fi preluat de o persoana care cunoaste problematica unor regiuni.
La intalnire a participat o delegatie PLD din care au facut parte Theodor Solojan, Gheorghe Flutur si Valeriu Stoica, iar din partea democratilor au fost prezenti presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general al PD, Vasile Blaga, ca si vicepresedintii Anca Boagiu si Liviu Negoita.
Langa el, toti liderii PD- Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Anca Boagiu, Dorel Onaca- care i-a fost si bodyguard, la iesirea in multime, Stelian Dutu, decoltata Elena Udrea, tinuta de vorba de Romulus Minca, foarte interesat, de altfel, de pieptul generos expus de democrata blonda, dar si PLD-istii Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Mircea Iustian, alaturi de Monica Macovei.
De asemenea, unii lideri democrati ar dori ca fostul ministru al Integrarii Anca Boagiu sa deschida lista PD la europarlamentare.
Nechifor a declarat intr-o conferinta de presa ca un astfel de proiect era foarte bun daca era lansat la timpul potrivit, inainte de integrare, cand PD, prin Anca Boagiu, a condus ministerul de resort.
Alaturi de cele 186 de delegate venite din toata tara, au fost prezente Sulfina Barbu, deputatele PD Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Anca Constantinescu, dar si Elena Udrea.
google-analytics.com