Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.81 secunde)
Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a declarat ieri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca MIE se pregateste pentru a deveni Minister al Afacerilor Europene.
a€žLiderii socialisti de la UE au adus aminte, inclusiv ministrului Integrarii, Anca Boagiu, ca grupul care a sustinut cel mai puternic accelerarea procesului de integrare a fost cel socialist.
Comisarul european se va intalni cu presedintele Traian Basescu, cu primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, cu ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu, cu ministrul Integrarii Europene Anca Boagiu, cu ministrul Justitiei Monica Macovei, cu ministrul de Interne Vasile Blaga si cu ministrul Finantelor Sebastian Vladescu.
Dupa ce au refuzat sa discute legile integrarii in sedinta de luni a plenului fara ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, deputatii au reusit ieri sa dezbata si sa voteze, in prezenta mult-asteptatului ministru, doar doua proiecte prioritare pentru integrare si sa-l retrimita la comisii pe al treilea.
A venit doamna ministru Anca Boagiu, a exclamat "Ce frumossss!", si a incheiat lapidar: "Descarcarea urmeaza sa se faca pana pe data de 5 iunie".
Inaugurat pe 29 iulie de premierul Emil Boc si de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, tronsonul respectiv mai are mult pana sa ofere soferilor o calatorie sigura si comoda.
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
„Cele doua tari au avut strategii diferite, bulgarii bazandu-se in exclusivitate pe parlamentarii observatori, in timp ce Guvernul Romaniei a ales sa trimita la dezbateri doi ministri - Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europeane, si Monica Macovei, ministrul Justitiei.
Singurii care vor fi exceptati de la aceste sanctiuni sunt Vasile Blaga si Anca Boagiu. Emil Boc, presedintele democratilor, a declarat ca retragerea sprijinului politic inseamna pierderea functiilor detinute in numele PD in conducerea Camerelor parlamentare, precum si a celor de conducere din cadrul partidului.
Astfel, Ene Dinga a predat Ministerul Integrarii Europeane catre Anca Boagiu, in timp ce Gheorghe Seculici a lasat locul de vicepremier in Cabinetul Tariceanu lui Gheorghe Pogea.
In acest ultim caz, dupa ce Anca Boagiu a fost instalata in functia de ministru, Romania a avut pentru prima data un raport de tara pozitiv", ne-a mai declarat secretarul de stat din cadrul MAI, Mircea Toader.
Patru ministri - Sulfina Barbu de la Mediu, Anca Boagiu de la Integrare, Gheorghe Barbu de la ministerul Muncii si Mihail Hardau, de la Educatie - au declarat ca nu mai pot lucra alaturi de Tariceanu, pe care il acuza de...
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
El a aratat ca PD respinge acuzatiile lansate de PNL cu privire la lipsa asumarii raspunderii guvernamentale de catre democrati, argumentand ca in acest moment povara integrarii europene apasa pe umerii ministrilor PD - Vasile Blaga, Anca Boagiu, Monica Macovei si Sulfina Barbu.
A participat si Anca Dragoi, care va deveni in curind secretar de stat. Le-am explicat ce caut si de ce trebuie sa intru in arhiva.
In replica, adresandu-i-se lui Laszlo Borbely cu "draga Lodzi", Anca Boagiu i-a spus acestuia ca Ministerul Integrarii monitorizeaza periodic toate progresele realizate, in toate domeniile, pe baza unei "matrici".
Nepoata Noricai Nicolai, cea care a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce exercita dreptul la vot in Senat, destinat exclusiv membrilor acestui for, se numeste Anca Manea Hanes si este inspector al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.
El a garantat ca, "si inainte, si dupa raportul de tara din mai, nu vor fi probleme legate de legile UE" si a anuntat ca saptamana viitoare va avea o consultare, la nivelul Biroului Permanent, cu ministrul intregrarii europene, Anca Boagiu, pe calendarul integrarii.
Pe de alta parte, surse din interiorul Aliantei sustin ca nu doar Preda este nemultumit de intentia liberalilor de a organiza in iunie o manifestare care sa marcheze 500 de zile de guvernare portocalie, ci si viceliderul PD Ioan Oltean alaturi de actualul ministru al Integrarii europene, Anca Boagiu.
Deputatii Anca Boagiu (PD) si Calin Popescu-Tariceanu (PNL) sunt pe locurile 1 si respectiv 3 in topul absentelor la sedintele in plen, realizat in perioada 6 februarie - 3 mai.
google-analytics.com