Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.53 secunde)
Senatorii o vor invita la audieri si pe "nepoata", Anca Manea Hanes, dar si pe senatorul al carui fotoliu l-a ocupat aceasta in plenul Senatului, liberalul ßerban Stratila.
Concurenta mare la "blonde" La categoria "Cu blonde" s-a remarcat Anca Boagiu, care a concurat atat cu blonde renumite din politica romaneasca, precum Daciana Sarbu sau Elena Udrea, cat si cu presedintele Traian Basescu si Norica Nicolai.
ßi ministrul Integrarii, Anca Boagiu, a spus ca Romania a depasit pericolul activarii clauzei de salvgardare. Ea a spus ca este bucuroasa ca Romania va primi "doar patru stegulete rosii" in Raportul Comisiei Europene, pentru ca stia de cinci asemenea atentionari.
De asemenea, democratii sustin ca prin fuziunea unor ministere se va crea un alt portofoliu, Ministerul Afacerilor Europene, care ar urma sa fie condus de Anca Boagiu.
In replica, ministrul Integrarii, Anca Boagiu, s-a declarat surprinsa ca Adrian Severin a "intrat in randul euroscepticilor", insa a refuzat sa comenteze declaratiile acestuia.
Pe de alta parte, Boc a spus ca PD a decis infiintarea la nivelul tuturor filialelor partidului "a unui Departament de Consultanta pentru atragerea de fonduri structurale de la UE", care va fi coordonat de Mircea Toader si Anca Boagiu.
Suntem extrem de onorati sa sustinem Transavia in demersul de a crea o infrastructura educationala in ceea ce priveste alimentatia corecta si de a deschide astfel o cale catre un dialog durabil despre importanta obiceiurilor alimentare sanatoase,” a declarat Anca Scarlat, Media Manager, Golin Romania.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, aflata intr-o vizita in Germania, a avut o intrevedere cu Andreas Schockenhoff, vice-presedintele fractiunii CDU/CSU din Bundestag, se arata intr-un comunicat al MIE.
"Chiar daca este lansata pe data de 13, cred ca este o campanie care vine in sprijinul societatii romane" a declarat ministrul Anca Boagiu la conferinta la care au participat, printre altii, Monica Macovei, ministrul Justitiei, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Christian Zeileissen, ambasadorul Austriei.
Anca Petrescu, arhitecta favorita a lui Ceausescu, spunea ca este foarte mandra ca a salvat frizele de la Manastirea Vacaresti, reproducandu-le in ornamentele Casei Republicii.
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
Ei au spus ca in domeniile conduse, in Executiv, de ministrul de Interne, democratul Vasile Blaga, si ministrul Justitei, Monica Macovei, au fost facute "progrese uriase". Dar au adaugat ca aceste progrese nu s-ar fi inregistrat fara colaborarea cu ministerul condus de Anca Boagiu.
In acelasi timp, prin infiintarea Serviciului Public Administrarea Bibliotecilor din Mangalia, in urma concursului de la inceputul acestei saptamani, postul de sef al acestuia a fost preluat de Anca Niculescu.
Intr-o scrisoare deschisa, adresata ministrului Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, ministrului Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrului Integrarii Europene, Anca Boagiu, ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, ministrului Cultelor, Adrian Iorgulescu si ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu, presedintele PER, Petru Lificiu, fost ministru secretar de stat in Guvernul Adrian Nastase, avertizeaza in privinta pierderilor majore sociale, culturale, economice, de mediu si de imagine externa pe care le va avea Romania daca acest proiect va fi acceptat de autoritatile romanesti.
In ultima zi, adica duminica, presedintele PD, Emil Boc, se va afla in fata tinerilor incepand cu ora 9.30, urmat de Adriean Videanu, primarul general al Capitalei si Anca Boagiu, ministrul Integrarii.
Tot legat de Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, mai exact de cele declarate cu aceasta ocazie de ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si Danut Moisiu a fost de acord ca "99,9% intram in UE".
Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban si Sorin Frunzaverde.
In acest sens, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a spus ca democratii trebuie sa fie mandri, pentru ca, prin contributia ministrilor PD", "la 26 septembrie 2006, Roma­nia a cumparat biletul catre UE".
PD oscileaza inca intre Anca Boagiu, Monica Macovei si Sorin Frunzaverde. Acesta din urma are sanse mai mici, deoarece PD il prefera in fruntea listei partidului pentru alegerile europarlamentare.
google-analytics.com