Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (4.55 secunde)
„Votul acordat de cetatenii din Firtanesti reprezinta o amenda pe care locuitorii au dat-o actualei guvernari”, a precizat purtatorul de cuvint al PSD Galati, Claudiu Brinzan.
Judecatoarea a scapat insa numai cu o amenda administrativa, in valoare de 1.000 de lei. Dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al DNA, dosarul "Cosmin Popescu" a fost trimis spre judecare, conform procedurilor legale, tot catre o instanta a Tribunalului Sibiu.
Deputatia a mentinut pe linia de plutire cherhanaua construita ilegal pe baraj Datorita faptului ca aceasta societate apartinea insa unui fost parlamentar, al carui nume Frigioi nu a vrut sa-l divulge, in afara de amenda nu au putut fi luate si alte masuri.
In plus, presedintii de sectii de votare care pierd vreuna dintre stampilele de vot sunt pasibili de amenda ce poate ajunge la 2.000 de lei.
Amenda aplicata se ridica la suma de 30.000 RON.
Potrivit lui Marinescu, "daca un administrator de fond de pensii private fuge cu banii contribuabililor, acesta poate fi sanctionat cu o amenda simbolica de la 10.000 la 50.000 RON, si atat".
Iar cei care arboreaza sau poarta steagul rosu-alb-verde cu stema Ungariei Mari ar savarsi, potrivit prevederilor legii, contraventii care se sanctioneaza cu amenda de la 10.000-20.000 lei pentru fiecare steag.
Pe langa faptul ca sunt nemultumiti de felul in care au fost luati cu asalt reprezentantii trimisi sa lipeasca afise de catre politistii comunitari, cei de la Organizatia Judeteana a PNG-CD s-au trezit si cu o amenda in valoare de 300 de lei, pe care o au de platit pentru greseala de a lipi afise in acele locuri.
Formatiunea politica ce a castigat acest titlu este Partidul Noua Generatie-Crestin Democrat, care, pe langa problemele pe care le-a avut in ce priveste amplasarea afiselor la concurenta cu cele ale PSD, s-a procopsit si cu o amenda de 300 de lei pe care a contestat-o si in urma careia a facut fel de fel de plangeri pe la diverse institutii.
Ministrul Transporturilor a ramas fara permis de conducere pentru 30 de zile si a fost sanctionat cu cinci puncte amenda, pentru ca a declarat accidentul cu cinci ore intarziere fata de limita legala de 24 ore.
Ministrul Transporturilor a ramas fara permis de conducere pentru 30 de zile si a fost sanctionat cu cinci puncte amenda, pentru ca a declarat accidentul cu cinci ore intarziere fata de limita legala de 24 ore.
Nedepunerea declaratiei de avere si a declaratiei de interese in termenele prevazute de lege constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 100 la 500 de lei si declansarea din oficiu a procedurii de control.
A fost doar un prim proces castigat de Brailoiu, caci, in cursul zilei de ieri, primarul a fost instiintat ca inca o amenda primita de la ANRP - in valoare de 5.000 RON - s-a dovedit a fi, potrivit instantei, nejustificata.
suspendarea permisului pentru 60 de zile, amenda si achitarea tuturor cheltuielilor legate de ridicare, tractarea si depozitarea masinii, care se pot ridica la cateva zeci de milioane de lei.
Nu stiu ce sa va spun, daca a facut cineva asa ceva, sa plateasca amenda. Poate sa declare oricine ca e de la PD-L, sa apuna ca Toader i-a zis sa le puna acolo si atunci am sa spun si eu.
Totodata nedepunerea declaratiei de avere si a declaratiei de interese in termenele prevazute de lege constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 100 de lei la 500 de lei si cu declansarea din oficiu a procedurii de control.
Continuarea propagandei electorale dupa incheierea acesteia, precum si sfatuirea, in ziua votarii, a alegatorilor la sediul sectiilor de votare sa voteze sau sa nu voteze un anumit partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand unei minoritati nationale sau un candidat independent se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 la 2.500 de lei.
Cei trei au fost sanctionati cu amenda in valoare de 100 lei fiecare, in conformitate cu prevederile Legii votului uninominal 35/2008.
De la PDL, au fost sanctionati cu amenda in valoare de 300 de lei, fiecare, Octavian Bot si Mihai Groza.
Încalcarea acestor dispozitii se pedepseste cu amenda contraventionala intre 10.000 si 100.000 de lei. Cat priveste creditul ipotecar, Urban a tinut sa specifice clar in lege ca „orice modificare a ratei dobanzii sau a costurilor creditului va fi efectuata cu respectarea legislatiei in vigoare“.
google-analytics.com