Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (2.86 secunde)
Dar nu am renuntat si am mers mai mult pe somatii, fiindca, daca un astfel de autovehicul nu este mutat de pe domeniul public dupa ce detinatorul a fost avertizat, amenda poate ajunge la 20 de milioane de lei", a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.
Sanctiunea dictata de judecatori s-a constituit in amenda de cinci milioane de lei, pe care Solomon n-a ezitat s-o impute vinovatilor:
Desi nu a luat nici o masura impotriva lor, primarul Antonie Solomon a adoptat pozitia sefului suparat pe subalterni, suierandu-ne in telefon ca a primit recent alta amenda:
Cea mai importanta modificare a Codului de procedura este "introducerea raspunderii penale a persoanei juridice", ceruta de acquisul comunitar, care se poate face prin amenda si alte sanctiuni complementare cum sunt dizolvarea sau suspendarea activitatii.
Poate ca atunci cand se vor trezi cu amenda DSVSA la usa primariei, edilii vor intelege ca trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru fiecare pasare moarta, deoarece gripa aviara nu mai este de mult simpla avertizare a medicilor veterinari.
Altii, continua sa construiasca fiecare dupa bunul plac, faptul ca sunt VIP-uri locale sau chiar personaje interlope fiind de un real folos in acest sens, ei preferand sa achite pe loc amenda si sa incalce, cu nonsalanta, legea.
Depunerea de declaratii de avere neadevarate constituie infractiune, iar nedepunerea declaratiei de avere ori depunerea acesteia peste termen constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda si declansarea din oficiu a procedurii de control.
Acelasi pilot a indicat ca Statele Majore Reunite cer sa se acorde prioritate radio maxima pentru rapoarte OZN venite de oriunde din lume, dar precizeaza, in acelasi timp, ca orice pilot care nu reuseste sa mentina apoi secretul absolut poate primi pana la zece ani de inchisoare si o amenda de 10.000 de dolari.
Instanta va obliga firma sa distruga cultura si daca nici in aceasta situatie nu se vor conforma, administratorul firmei va primi intre sase luni si trei ani de inchisoare sau o amenda penala cuprinsa intre 65.000 si 70.000 RON".
ISU a AMENDAT constructorul Catedralei Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit, vineri, o amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de santier.
- In fine a descoperit cineva ca Ciobanu mergea la Bruxelles fara mandat oficial de reprezentare sustinand ce poftea muschiul ei, ca ea scria proiectele de legi, ea le modifica pe drumul de la Guvern la Parlament si tot ea le amenda in Comisii, o adevarata stihie a naturii, pe care activismul din convingere a facut-o sa incalce orice reguli si limite, in numele unui ipotetic bine public - Asteptam martirizarea Magdei, pe modelul Codrutei si propulsarea ei pe orbita europeana si chiar planetara.
Nerespectarea interdictiilor prevazute in finantarea campaniilor electorale, precum si a celor referitoare la plafonul maxim in cazul donatiilor si cotizatiilor constituie contraventii care, daca nu se supun si legii penale, sunt sanctionate cu amenda intre 5.000 si 25.000 RON.
"oaspete, oaspete, dar amenda o platesti din buzunarul propriu de bugetar".
Pentru ca nu au respectat regulile am decis sa ii sanctionam cu o amenda de 25 de milioane de lei si le-am pus in vedere sa isi faca treaba conform legii", a declarat Dan Dobrescu, seful Corpului de Control.
In aceste conditii, premierul Tariceanu risca doar o amenda sau, in cel mai bun caz, un avertisment. Celor doi le-au fost recoltate si probe biologice, rezultatul acestora urmand sa fie cunoscut peste cateva zile.
Persoana juridica se pedepseste cu amenda, publicitatea negativa si chiar dizolvarea activitatii.
Insa, in conditiile in care amenda de la Tecuci a fost deja contestata, conducerea OJPC se asteapta ca acelasi lucru sa se intimple si la Galati.
"Si cand ii amendam, administratorii impart amenda la ceilalti salariati ai asociatiei, asa ca nu le pasa. Salubritatea nu are destui oameni si bani ca sa acopere si partea asociatiilor", a mai aratat viceprimarul.
Potrivit sefului Corpului de Control al primariei, Dan Dobrescu, amenda poate ajunge si la 25 de milioane de lei, valoare care nu i-a speriat insa pana in prezent pe reprezentantii asociatiilor.
Tot atunci ea a avertizat ca aceia care dau publicitatii informatii cuprinse in dosarele verificate de CNSAS sunt pasibili de amenda si chiar de inchisoare.
google-analytics.com