Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (3.36 secunde)
Cele doua mari probleme ale Termocentralei sunt legate de montarea unei noi instalatii de desulfurare a gazului de cocserie, precum si a uneia de evacuare in slam dens a zgurii si cenusii.Ministrul Adriean Videanu a declarat ca statul roman risca o amenda de 50 de milioane de euro daca nu rezolva aceste probleme de mediu, intrucat in anul 2007, prin Tratatul de aderare, s-au luat angajamente pe aceasta linie.Mai multe investitii in 2009Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) si-a stabilit pentru acest an investitii de 80.649.000 de lei, cu 1,8% mai mult decat cele realizate in 2008, potrivit datelor furnizate de regie la solicitarea agentiei de presa NewsIn.
"Este a doua amenda primita de D. R. P. Constanta, prima datand din 25 septembrie 2008", a declarat, cu ocazia inaugurarii unui nou cabinet parlamentar in Valu lui Traian, Matei Bratianu (foto), deputatul PSD, presedintele Federatiei Sindicatelor din Posta si Telecomunicatii.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), va amenda ENEL Dobrogea cu 10. 000 lei si va obliga compania sa refaca lucrarile la o linie de medie tensiune, amplasata defectuos.
Respectand "traditia" observata inca de la Paste, comisarii Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta (GNM - CJC) nu au aplicat amenzi nici in mini vacanta 1-3 mai a.
241 din Codul Penal, care se pedepseste, cu inchisoare intre trei luni si doi ani sau amenda, "purtarea, fara drept, de uniforme, grade sau insigne militare".
Mai mult decat atat, acestia vor primi amenda maxima de 200 de milioane lei, pentru fiecare contraventie constatata", a mai spus Bogdan Dima.
"Patronul societatii are la dispozitie doua zile pentru remedierea deficientelor privind securitatea muncii. In caz contrar, patronul societatii va fi sanctionat cu amenda contraventionala", a mai precizat Marius Ciobanu. (N. B. )
Amenda ITM vine in "completarea" celei in valoare de 100 de milioane de lei vechi aplicata de comisarii pentru protectia consumatorilor, care au descoperit in cursul zilei luni ca sanatatea locuitorilor si turistilor aflati in Eforie Nord este pusa in pericol de alimente stricate, comercializate cu inconstienta de patronul terasei mai-sus amintita.
Cea mai mare amenda a incasat-o societatea "Rodis" SRL, care va scoate din buzunare 10. 000 de lei, pentru angajatii care nu aveau incheiate contracte de munca.
Dincolo de "atentiile" adunate de la hotelieri, patroni de terase, restaurante etc, care se ascund, de cele mai multe ori, sub titulatura de avertismente (echivalentul a jumatate din amenda, bagat direct in buzunar de organul de control), vine si risipa banului public.
Acolo a fost identificat drept Eugen Dan Naidin, de 30 de ani, din Bailesti, care s-a ales cu o amenda de 2.000 de lei pentru refuz de legitimare si proferare de injurii in loc public.
"Pentru nerespectarea prevederilor normative, s-au aplicat 13 sanctiuni contraventionale cu amenda in valoare totala de 72. 000 lei si un avertisment.
Legea prevede minimum 6 luni de inchisoare si o amenda de 845 de euro pentru toate persoanele care se fac vinovate de acte de violenta impotriva femeilor sau copiilor, alti membri ai familiei sau angajati.
"Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 600 si 800 de lei, pentru persoane fizice: a) Accesul si circulatia vehiculelor cu tractiune animala in interiorul perimetrului:
Ce-i drept, neregulile gasite la SC Shark nu sunt grave, amenda aplicata de reprezentantii Inspectoratului Teritorial in Constructii (ITC) ridicandu-se la doar 800 de lei.
In cazul in care angajatorul, care este obligat sa ia masurile necesare constatarii cazurilor de cumul pensie-salariu, nu respecta aceste prevederi, poate fi sanctionat cu amenda contraventionala de la 2.500 la 5.000 de lei.
I-a dat o amenda de 8.000 de lei unui om de afaceri din Pocruia. Este inadmisibil sa se intample asa ceva, ca oamenii care muncesc si creeaza locuri de munca sa fie incarcati de amenzi.
Inteleg ca e disperat dupa voturi, inteleg ca juiseaza cand mai castiga cate un procent de gugustiuci, da sa vii tu ca presedinte cu atata nonsalanta si nesimtire sa reciti versuri la TV, versuri care nici nu cred ca ii apartin si sa te dai poet, sa plangi ca ultima stoarfa de pe centura cand vine garda sa iti dea amenda, e deja culmea tupeului.
Antena 3 a si primit de la CNA amenda, probabil urmeaza si Realitatea". Gestul premierului Boc a survenit in urma unei intrebari referitoare la cererea sa privind o emisiune saptamanala la postul public de televiziune in care sa prezinte activitatea Guvernului.
"Membrii comisiei vor constata si vor aplica sanctiunile prevazute de lege, respectiv amenda intre 10.000 si 40.000 de lei, fiecarei persoane care se face vinovata de tergiversarea prevederilor legale", a incheiat prefectul de Dolj.
google-analytics.com