Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (2.77 secunde)
Primirea la munca a pana la trei persoane fara incheierea unui contract individual de munca va fi sanctionata cu amenda de la 30.000 lei la 40.000 lei pentru fiecare persoana identificata, fara a depasi valoarea cumulata de 100.000 lei, conform proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii nr.
Se sanctioneaza cu amenda de la 1.500 la 3000 angajarea fara certificat medical, pentru ca regula este foarte clara:
Cine credeti ca s-a pus in calea buldozerelor, ca un adevarat Don Quijote, cu propria masina, incasand chiar si o amenda?
Atunci, Excelenta Sa Domnul Henry Mark Gitenstein a tras de urechi Curtea Constitutionala, criticand, cu incalcarea normelor dreptului diplomatic si a principiilor relatiilor internationale, consfintite de Carta Organizatiei Natiunilor Unite, o decizie definitiva , irevocabila si general obligatorie a Curtii , dar care amenda unele din propunerile de revizuire a Constitutiei avansate de presedinteTraian Basescu .
Cei care incalca aceasta dispozitie pot primi o amenda de pana la 75.000 de euro. Ca si la alte alegeri, presa belgiana si cea elvetiana vor putea publica mai devreme rezultatele votului, intrucat legea nu le interzice acest lucru.
Potrivit Legii 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, continuarea propagandei electorale dupa incheierea campaniei electorale prin lansarea, afisarea sau distribuirea materialelor electorale de orice tip este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.400 lei la 2.000 lei.
Nu s-a prezentat si are de platit o amenda de 103 milioane data de Consiliul Concurentei si datorii la ANAF de 110 milioane de lei.
De asemenea, daca angajatorul refuza cererea angajatului, poate primi amenda intre 500 si 1500 lei. Sanatatea copiilor este un indicator cheie pentru sanatatea societatii, in ansamblul ei, asa ca va rog, stimati colegi, sa sprijiniti acest proiect de lege.
Nu prea ne face placere sa cedam o parte din venitul nostru, sa platim o taxa pe averea personala sau o amenda.
Sunt de acord ca o amenda de 16.000 de lei aplicata unui conducator auto care castiga 1.000 de lei pe luna nu va avea niciun efect, pentru ca pur si simplu nu va putea s-o plateasca.
Evident, poti critica, amenda, bloca diferite proiecte legislative ale executivului care nu par a fi in acord cu programul de guvernare.
Trebuie sa fim foarte atenti la proiectele elaborate de Guvernul tehnocrat cu care vom fi sesizati, pentru a le putea corecta, amenda, in asa fel incat beneficiarilor acestor legi sa li se respecte drepturile sau sa nu mai fie incarcati cu alte taxe.
Potrivit Legii fondului cinegetic si a protectiei vanatului, braconierii sunt pasibili de o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 pana la 3 ani sau cu amenda de la 50 la 250 de milioane de lei.
Drept urmare, agentia in cauza a primit o amenda de 50 de milioane de lei. Totodata, in cazul unui hotel din Deva, din 101 camere clasificate la categoria 2 stele doar 24 de camere indeplineau criteriile minime obligatorii.
Tigarile au fost retinute in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala, societatea transportatoare fiind sanctionata contraventional, conform reglementarilor legale, cu amenda in valoare de 40 milioane lei.
De asemenea, acesta va fi sanctionat cu o amenda contraventionala de 90 milioane lei. Garda Financiara a anuntat ca va verifica, la rindul ei, activitatea societatii de panificatie Trio Impex.
“Problema este ca la oficiile postale nici macar nu se stie ce taxe trebuie sa platim si daca in Bucuresti se intampla asa, ce sa mai zicem de orasele din provincie“, afirma presedintele Asociatiei Nationale a Patronatelor Operatorilor in Regim de Taxi, Robert Meghesi. Amenda:
Potrivit lui Berinde, amenda acordata firmei Kronospan este cea mai mare acordata vreodata unui singur agent economic. “Totodata, Kronospan va fi monitorizata timp de 24 de luni, ca si evolutia costurilor si dezvoltarii activitatilor, pe baza contractuala, in raport cu producatorii de mobila“, a mai spus Berinde.
In ceea ce priveste Codul Muncii, ambasadorul sustine ca majoritatea IMM-urilor nu il pot respecta pentru ca rapoartele si contabilitatea sunt prea complicate, iar daca apare inspectorul prefera sa plateasca o amenda sau sa dea “spaga si sa accepte acest lucru“.
Intre masurile propuse pentru neafisarea pretului dublu este sanctionarea comerciantilor cu o amenda intre 10 si 30.000.000 de lei.
google-analytics.com