Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (8.00 secunde)
Problemele cu justitia se tin lant de Dani Mocanu. Cantaretul de manele a primit o amenda uriasa, una dintre cele mai mari acordate de o instanta din Romania.
Pentru ca autocarul sa poata pleca mai departe, autoritatile vamale din Ungaria au hotarat ca trebuie platita amenda de 4.500 de euro. Amenda care nu poate fi platita decat cash.
195/2002 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu 4 - 5 puncte amenda si suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 30 de zile. Un punct amenda reprezinta valoric 10 % din salariul minim brut pe economie, stabilit prin hotarare de Guvern.
Cerere in casatorie inedita, facuta de un politist, in Constanta: In loc de amenda, femeia a primit inelul de logodna
Detinatoarea performantei, o soferita de 20 de ani, a ramas fara permis si s-a ales cu o amenda de 12 milioane de lei vechi "Femeile de obicei merg mai incet. ... A primit o amenda de 1206 lei, din care, daca o achita in 48 de ore, va plati jumatate
Tanarul s-a ales cu o amenda in valoare de 1.206 lei si i-a fost retinut permisul de conducere pentru 90 de zile. ... Acesta a fost sanctionat cu o amenda de 603 lei si i-a fost retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.
El a spus ca vrea amenzi mult mai usturatoare pentru soferii ce comit nereguli la regimul vitezei, aratand ca "daca o persoana isi permite sa cumpere un bolid, poate sa-si ia si o amenda de 2.000 de euro".
Cu toate acestea, individul certat cu legea ar putea sa nu stea nici macar o zi in spatele gratiilor, pentru ca noul Cod Penal da posibilitatea atat organelor de ancheta, cat si judecatorilor, sa dispuna in acest caz o amenda sau cel mult inchisoare cu suspendare.
eu le scriu procesul-verbal, iar ei merg si platesc amenda. Pentru ca asta e legea. Nu le rupe nimeni capul, acum au 15 zile ca sa plateasca jumatate din minimul amenzii.
Un sofer din Bacau nu va mai avea voie sa conduca pentru 780 de zile si are de platit o amenda de 21.000 lei, dupa ce a batut recordul la infractiuni comise in trafic.
Iese patronul, zice ceva si ia amenda doua sute de mii de lei amenda. Nu stiu cat mai merg lucrurile asa, am vazut un coleg la limita rabdarii.
Hidroelectrica a fost sanctionata dur de ANRE, compania a primit o amenda record pentru ca nu a emis facturi pentru aproape 500.000 de clienti, dar si pentru ca nu a raspuns la solicitarile adresate de clienti.
Potrivit unui proiect aflat inca in dezbatere, primaria Capitalei va majora amenda cu sume pana la 2.500 de lei pentru persoane fizice si 5.000 de lei pentru persoanele juridice.
Un sofer a scapat fara nicio amenda, dupa ce a gonit cu viteza, cu Politia pe urmele sale. De vina ar fi chiar agentul rutier, care nu a stiut sa calculeze corect sanctiunile.
Diana Sosoaca s-a ales cu o noua amenda in urma scandalului in care i-a fost retinut permisul de conducere. ... Dupa scandalul cu politistii din Ilfov, Diana Sosoaca a ramas pieton pentru 3 luni de zile si cu o amenda de 1.500 de lei.
In acest sens, numitul Fudulea Gheorghe, de 53 de ani din Navodari, a fost sanctionat de catre Politia Navodari cu o amenda contraventionala de 7 milioane pentru amplasarea de bannere electorale in preajma a 7 sectii de votare din Navodari.
Totodata, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a fost suspendat din functia de primar pentru abuz in serviciu in 2001, apoi in 2003 a fost amendat de Parchetul Judecatoriei Cluj si de Judecatoria Suceava cu amenda penala.
in final, Berinde a fost acarul Paun al acestui dosar, intrucit comisarul sef Neamt a fost scos de sub urmarire penala si a primit o amenda administrativa de 10 milioane lei.
Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Ralu Filip, considera ca ar fi benefica difuzarea de catre televiziunile din Romania a controversatului film “Trianon“.
Senatorul a adaugat ca, in ciuda gestului sau, Nastase nu s-a trezit si nu ia in serios rolul partidului sau de a fi in opozitie si obligatia de a surprinde si de a amenda greselile actualei guvernari.
google-analytics.com