Consilierul Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Adrian Secrieru, este nemultumit de felul in care au fost tratati mai multi membri ai partidului din care face parte de catre Politia Comunitara si Primarie. Secrieru spune ca, la data de 19 noiembrie, pe cand reprezentantii PNG-CD lipeau afise pe panourile electorale din zona Potcoava si a Parcului Eminescu, insemnele lor electorale s-au intersectat, pe alocuri, cu cele ale Partidului Social Democrat si de aici au inceput problemele.

Pe langa faptul ca sunt nemultumiti de felul in care au fost luati cu asalt reprezentantii trimisi sa lipeasca afise de catre politistii comunitari, cei de la Organizatia Judeteana a PNG-CD s-au trezit si cu o amenda in valoare de 300 de lei, pe care o au de platit pentru greseala de a lipi afise in acele locuri. Din acest motiv Secrieru este de parere ca Primaria si Politia Comunitara si-ar fi indreptat toate fortele impotriva PNG-CD, motiv pentru care a facut o contestatie pe care a adresat-o acestor doua institutii, dar si Prefecturii, si Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie.

Potrivit comunicatului de presa remis de Politia Comunitara, la 19 noiembrie a fost surprins Marius P. lipind un afis electoral al PNG peste un afis al PC. Tot in comunicat se arata ca, la 20 noiembrie, in Parcul "Mihai Eminescu", Ciprian T., in varsta de 19 ani, a fost depistat de politistii comunitari in timp ce rupea un afis electoral al PC cu scopul de a aplica un altul care apartinea PNG, desi pe respectivul panou existau locuri libere.