Cautare

2524 de rezultate pentru "ajf dolj clasament d2121121121212 1" (2.56 secunde)
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. ... Potrivit informatiilor primite de la AJOFM Dolj, cei care nu respecta acest lucru risca amenzi de la 2.500 la 5.000 de lei.
DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj. ... GdS a pus cap la cap cifrele prezentate de mai multe institutii, care arata cat de mare este fenomenul crizei in judetul Dolj.
In toate aceste cazuri, dar si in multe altele, oamenii pot avea continuitate in munca daca depun cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii Dolj si daca platesc lunar o suma de bani.
Concret, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), in Dolj au aparut anul acesta 3.126 de comercianti, pe cand in 2010, tot pe primele opt luni, se infiintasera doar 2.193 de firme.
Competitia, organizata de AS Constructorul 2012, AJF Dolj si DJST Dolj, va avea loc la baza sportiva Constructorul din Lunca Jiului si va alinia la start patru formatii:
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, ii place in administratie pentru ca nu este monotonie, dar la capitolul satisfactii personale, Giugea nu prea are ce bifa.
Tarifele pe care partidele din Dolj trebuie sa le plateasca Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, drept contravaloare a chiriei pentru sedii, sunt modice, regia fiind obligata sa contracteze privilegiat acordarea acestor spatii organizatiilor politice, potrivit legii.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Surse din partid afirma ca, in acest context, in urma rezultatului de 10,36% "reusit" de PNL Dolj, "este foarte posibil sa i se ceara sa isi depuna demisia (lui Mario Oprea - n.r.)".
Invitatia de a participa la sedinta de guvern de miercuri a fost pentru sefii Consiliului Judetean (CJ) Dolj, ai prefecturii, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia si ai Primariei Craiova evenimentul saptamanii.
Produse alimentare, confectii, incaltaminte, electronice, electrocasnice si chiar masini si barci au ajuns in "ograda" Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in decurs de un an.
google-analytics.com