Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (2.71 secunde)
Cetatenii care, in ziua alegerilor, se afla intr-o alta localitate decat cea de domiciliu pot sa voteze in localitatea in care se afla la orice sectie de votare, urmand a fi inscrisi in lista suplimentara.
Afacerea se refera la executia unui proiect de modernizare a Digului de Nord al portului Constanta, investitie initiata de Administratia Portuara in perioada in care la carma statului se afla ultimul Guvern CDR-ist din perioada 1996-2000.
Vedete incontestabile sint insa cele doua autobuze vechi de peste 32 de ani, singurele de acest fel din Romania care se afla inca in circulatie.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
Agentia de Plati si Interventii se afla inca intr-un stadiu timpuriu de realizare a capacitatii sale administrative, are personal redus si facilitati limitate. ... Sistemul de control al calitatii si conformitatii fructelor si legumelor se afla inca intr-un stadiu incipient.
Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal. ... In aceasta ultima situatie se afla Mittal Steel, ICMRSG, Atlas, Intfor, Vega 93, Confort SA.
Standardele internationale accepta un nivel al saraciei la un venit de 1$/zi, dar romanul se afla la 0,8$/zi - 23.000 lei. ... 25% din populatie este saraca, iar din acest procent, 8,6% se afla la saracia extrema.
Cele mai multe persoane se afla pe statele de plata ale Mittal Steel Galati, Santierului Naval Damen, Arabesque si IMRSG. ... In aceste cazuri contractele individuale de munca se afla in evidenta unitatilor respectivei", a precizat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Portalul Ghiseul Bancar ne spune ca, astazi, camatarii nu se mai afla la colt de strada, asa cum eram obisnuiti noi sa-i vedem, ci sunt patroni de societati comerciale de creditare.
Astfel, intr-un studiu realizat de banca, Romania se afla semnificativ în urma unor tari precum Cehia, Ungaria sau Slovacia in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene.
In acest caz, autoritatea se vede nevoita sa ramina la stadiul de intentie, deoarece Institutul se afla inca din februarie anul trecut in procedura de faliment, iar procesul nu s-a terminat nici pina in prezent.
Pe lista companiilor prezente in document se afla si 12 societati romanesti. ... Printre beneficiarii non-contractuali se afla Partidul Muncitoresc si Partidul Comunist din Romania. ... Tudor crede ca pentru a se afla adevarul este necesar ca toti cei implicati sa puna informatiile cap la cap.
Cum insa la acest capitol oamenii nu au mai fost controlati de ani buni, este aproape fireasca starea in care se afla gestiunile cantitativ-valorice in mai toate farmaciile.
Tot de pe site puteti afla cum puteti obtine, contra cost, un ghid complet privind suma de bani de care este nevoie pentru a incepe afacerea, importanta caracteristicilor terenului, cat costa analiza solului, care este sistemul de irigare si cat costa, firmele care executa sisteme de irigare, cat costa elaborarea unui plan de afaceri, firme care achizitioneaza si prelucreaza carnea de melci etc.
Constanta se afla pe locul 4 in tara intr-un clasament al judetelor cu cele mai multe societati comerciale cu participare straina si pe 6 in topul judetelor cu cele mai mari investitii straine. ... Printre ei se afla destule personaje controversate sau dubioase de-a dreptul.
Asa-numitele apartamente de lux (aflate in zone bune, cu suprafata utila mare si cu imbunatatiri deosebite) se afla, in general, in zonele Calea Bucuresti, Rovine, Sarari, Brazda si Lapus. La polul opus, se afla cartierele pe care craiovenii le evita din diferite motive.
AVAS Bucuresti uita de faptul ca imobilul revendicat se afla in litigiu la Judecatoria Constanta si sub apanajul secretului de serviciu (toate documentele din AVAS sunt secretizate in interesul national), emite Mandatul special Nr.
Trendul ofertarii pe internet este influentat si de potentialii clienti, care prefera sa parcurga anunturile de vanzare-cumparare de pe portalurile specializate de imobiliare, decat sa bata din usa in usa si sa stea de vorba cu zeci de agenti imobiliari numai pentru a afla oferta.
In ceea ce priveste Batranul Continent, cel mai rapid computer este Tera-10, care se afla in Franta. ... Liderul clasamentului Blue Gene/L se afla in Lawrence Livermore National Laboratory in California, fiind folosit de Nuclear Security Administration (NNSA).
Criteriile de selectie la cumpararea unui apartament sunt extrem de variate - de la varsta cladirii si zona in care se afla, pana la finisajele si pozitia imobilului. ... Din acest punct de vedere, conteaza foarte mult varsta si starea cladirii, precum si zona in care se afla aceasta.
google-analytics.com