Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (3.07 secunde)
In lume, la fiecare 3 minute o femeie afla ca are cancer la san. ... The Greatest Hits" se afla in plina desfasurare. ... Afla mai multe despre cancerul la san.
Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.
Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"! ... Stefan Banica se afla in aceasta perioada in turneul national de promovare al albumului "Altceva", al 14-lea disc de autor din cariera. ... Afla mai multe informatii despre turneul "Altceva"!
08.09 - Din primele zile ale vietiiUrmariti puii de animale de la nastere si pana in momentul in care isi pot purta singuri de grija, pentru a afla care sunt pericolele ce le ameninta existenta.
In Balcic se afla celebrul Castel ("Cuibul linistit"), resedinta preferata a Reginei Maria a Romaniei, inconjurat de o la fel de celebra gradina botanica unicat in Europa centrala si de est, in special datorita colectiei de cactusi.
Acum, va rog, calatoriti cu mintea pe planeta unde a inceput totul, locul unde se afla capitala imperiala si omul acela uluitor care ar trebui sa fie imparatul. ... Apoi, marunta, insignifianta in raport cu universul, planeta pe care se afla capitala imperiala.
Victor Ponta se afla in vacanta pe cel mai mare vas de croaziera din lume Din motive medicale si de odihna, premierul Romaniei a lipsit din tara, in total, 34 de zile in ultimele doua luni.
In aceasta sala se afla profesorul Vasile Puscas, se afla fostul asistent, astazi rector, Ioan Aurel Pop si se afla Ioan Hosu sau Calin Hintea care mi-au fost studenti.
Intre lucrarile care au fost donate se afla portrete ale lui Stefan cel Mare, Mihai Eminescu, Mihail Sadoveanu, Nicolae Labis, George Cosbuc si George Toparceanu.
Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize. ... Dintre autorii romani, pe lista autorilor publicati, se afla Norman Manea.
- Vei afla cum sa gasesti echilibrul dintre sanatate, corp armonios si suflet; - Vei afla ce domenii profesionale ti se potrivesc tie cu predilectie; - Vei afla cum sa ajungi mai aproape de tine insati.
Prima scoala romaneasca din Brasov se afla in interiorul curtii Bisericii Sfantul Nicolae din cartierul istoric Scheii Brasovului. ... Manastirea rupestra Sinca Veche - vechi lacas de cult ce se afla la 45 de km de Brasov si 22 de km de Fagaras.
Din fericire, celalalt roman tinut captiv a fost eliberat si se afla in custodia armatei. ... Acesta a fost eliberat de catre armata algeriana si se afla in custodia armatei. Facem toate demersurile pentru a afla starea sa exacta.
Pentru ca in casuta deloc spectaculoasa se afla un muzeu in toata legea, care ar cinsti orice respectabila capitala europeana. Doar ca se afla aici, la marginea tinutului aspru al Dobrogei, pe malul Dunarii, la Topalu.
'Gigi e nevinovat' Alexandra Becali, mama patronului de la Steaua, a fost pentru prima data la slujba de duminica fara fiul ei Imbracata complet in negru, trista si ingandurata, mama lui Gigi Becali a fost, ieri, la slujba de duminica, fara fiul ei, care se afla in inchisoare.
Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
Fecioare s-ar afla in apropiere, cam la 500 de metri de casa, ea adormind la 64 de ani, dar acesta nu a fost deocamdata gasit.
In interiorul sau se afla un muzeu. ... Pe capul zeitei se afla o coroana impodobita cu 7 fascicole de lumina care simbolizeaza cele 7 mari si continente, cele 25 de ferestre simbolizeaza cele 25 de nestemate ale lumii.
Monumentul se afla la intersectia mai multor bulevarde, cum ar fi Grande Armee , Wagram si, bineinteles, Champs-Elysees. ... Ca si "fratele" mai mare din Paris, Arcul de Triumf din Bucuresti se afla la intersectia a trei bulevarde.
- La Sarmizegetusa - alt loc special, conform celor de la BBC - s-ar afla niste artefacte fabuloase sub amplasamentul cetatii (arhiva atlantilor!?). ... Conform autorului Radu Cinamar, sub Ceahlau s-ar afla un artefact similar celui din Bucegi.
google-analytics.com