Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (4.67 secunde)
In prezent, doar o mica parte din proiectele de pe harta soselelor sunt deja finalizate sau se afla in curs de executie. ... De asemenea, in constructie se afla in prezent putin peste 300 de kilometri de autostrazi, cea mai mare parte a acestora fiind finantata din fonduri europene.
Initial, majoritatea autostrazilor care se afla in constructie pe Coridorul IV paneuropean trebuia finalizate in luna aprilie a acestui an, insa termenele au fost prelungite pentru a doua jumatate a anului sau chiar pentru anul viitor.
Express Sigma Centru se afla pe Strada Mircea cel Batran, bl. ... Express Sigma Soseaua Alexandriei se afla pe Soseaua Alexandriei, bl 32, scara A, parter, oras Giurgiu, are o suprafata de 112 m² si insumeaza aproximativ 3.500 de produse.
- In prezent, se afla in derulare procedura de atribuire a contractelor pentru exproprierea terenurilor care se afla pe culoarul Magistralei 6 de metrou.
Un ministru cand vine in Calarasi, de exemplu afla mai multe decat afla din birou si stiu ca domnul Daea are acest talent, dar nu numai domnul Daea, doamna Pintea poate sa vina in Calarasi sa vada care este stadiul pentru investitia de la Spitalul Judetean.
Simona se afla pe cinci, cu 148 de puncte, Ana Branza ocupa locul sase, cu 134 de puncte, in timp ce Loredana Dinu se afla pe pozitia 36, cu 47 de puncte.
Trenul care a adus suporterii se afla in stare jalnica, avand geamuri sparte, mobila rupta si fiind plin de gunoi si sticle goale.
O proportie de 10 la suta din actiunile clubului se afla in portofoliul vechii societati care a administrat gruparea "alb-rosie", restul de 90 la suta fiind acum in proprietatea lui Negoita.
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
Orasul se afla in preajma Muntilor Taebaek si se afla la 180 de kilometri est de capitala tarii, Seul. Localitatea se afla la 700 metri inaltime fata de nivelul marii si este un loc prielnic pentru pasionatii sporturilor de iarna.
Lotul olimpic masculin de canotaj se afla in pregatiri la Napoli. ... Astfel, Lotul Olimpic masculin se afla acum in pregatiri la Napoli, in Italia.
Practic, in orice moment, veți putea afla unde anume pe traseu se afla un prieten sau cineva drag, ii veți putea transmite mesaje de incurajare si veti putea estima cu exactitate ora la care va ajunge la finish.
Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
De asemenea, afla la ce ne gandim, iar asta este infricosator", a afirmat Graham Cluley, consultant la compania de securitate IT Sophos.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
China se afla intr-o pozitie fruntasa in ceea ce priveste o serie de tendinte cheie, insa consideram ca modelul lor online si optiunile multiple pentru cumparaturi sunt unice. ... Comerciantii sunt mai bine pozitionati decat brandurile pentru ca se afla mai aproape de consumator.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Modelul nostru arata ca apa lichida si in consecinta viata ar putea supravietui la o adancime de 5 km sub suprafata Pamantului, chiar in cazul in care Pamantul s-ar afla la o distanta de trei ori mai mare fata de Soare decat in prezent.
Ca si altii pot afla acestea banuiam doar pana acum.
Internautii care utilizeaza retele de socializare ca Twitter si Facebook sunt stresati pentru ca afla despre evenimente care pot afecta viata altor oameni si nu din cauza acestor platforme online in sine, noteaza Mediafax.
google-analytics.com