Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (3.53 secunde)
Pe cupola amplasata deasupra scenei circulare se afla diferite instalatii folosite de artistii ‘‘zburatori‘‘.
Nu mai are sanse sa piloteze vreodata In prezent, tanarul se afla internat la un spital din Cluj-Napoca, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit luni dupa-amiaza in Apuseni.
Au copii care merg la scoala si se comporta ca cetateni activi si contribuabili in locurile in care se afla', a precizat senatorul Damian Draghici.
In prezent, tara se afla intr-o situatie atat de jalnica, incat sunt aplaudate chiar si investitiile "europene" in gropi de gunoi, pompos numite "sistem integrat de management al deseurilor", amenajate in satele cele mai pitoresti si cu mare potential agro-turistic (vezi cazul comunei Farcasa din judetul Maramures).
Zilele acestea, Codul etic al profesorilor se afla in curs de finalizare.
SUPERLUNA va fi vizibila duminica, zi in care Luna va fi 100% plina si se va afla in cel mai apropiat punct de Pamant. Satelitul natural al Terrei se va afla la cea mai mica distanta fata de Terra din intregul an, la 357.040 de kilometri.
A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... Se afla un semn circular mare pe iarba, care ajungea la o piatra arsa si topita.
Bizarul mecanism se afla intr-o cutie de lemn, decorata cu 2.000 de caractere si este format din cel putin 30 de rotite din bronz.
Pe aversul bancnotei de un dolar se afla portretul lui George Washington, un mason infocat, care a imbracat sortul masonic si a prezidat inaugurarea Capitoliului Statelor Unite, scrieefemeride.ro.
• Cand plamanul se afla in suferinta energetica, oamenii sunt tristi, melancolici. ... In rinichi se afla energia ancestrala. ... Cand alt organ se afla in saracie energetica, rinichiul ii doneaza energie.
Persoana gasita facea parte din echipa medicala care se afla la bordul elicopterului. ... - ORA 18.15 Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns la locul tragediei si a declarat ca echipajele de cautare au gasit cabina elicopterului, in care,insa, nu se afla niciun om:
Afla adevarul! ... Daca esti interesata sa afli daca mamaliga ingrasa, citeste acest articol si afla daca silueta ta este in pericol sau nu atunci cand consumi acest aliment. ... Ei bine, afla ca o portie de mamaliga de 100 de grame are in jur de 75 de calorii.
Despre boli "invinse" - nu pot sa nu remarc ca ii place cuvantul si il foloseste des, ca si cum ar fi vorba de un inamic cu care se afla necontenit in razboi.
Cand radarul si o pereche de ochi de pilot vad acelasi lucru si apoi un alt pilot, si asa mai departe, incidentul are credibilitate reala si se afla pe o fundatie solida.
Raul Pinios in valea Tembi Pe malul drept al raului Pinios se afla un templu inchinat lui Apollo, unde erau incoronati cu lauri castigatorii jocurilor pytiene. ... Aici se afla si icoana Sfintei (Agiei) Paraskevi, la care credinciosii vin sa se inchine.
Peste 30 de ambulante, alaturi de masinile de pompieri se afla la fata locului. ... In interiorul cladirii inca se afla victime. Potrivit ISU, echipaje de la toate serviciile de interventie se afla la locul tragediei.
Tragedia de la Colectiv a ucis 44 de aoameni si alti 140 se afla pe patul de spital, raniti grav si luptand pentru viata lor. Printre acestia se afla si tanara Nicoleta Dobrinoiu, mama unui baietel pe care il creste singura.
Afla ca nu e chiar asa. ... Afla pe Dietetik. ... Afla care sunt secretele unei vieti implinite! 6. Iubirea starneste gelozia Cand te indragostesti nu esti numai lapte si miere.
Casa Maicii Domnului din Efes Locul se afla si acum in grija calugarilor ordinului Sfantului Lazar.
Romanii se pot testa de acum singuri pentru a afla daca au colesterolul crescut, daca sunt alergici, anemici sau intoleranti la gluten sau daca au Helicobacter pylori.
google-analytics.com