Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (3.02 secunde)
Urmatoarele pe lista turistilor sositi la mare cu bani putini se afla campingurile. ... Acesta se afla in Halta Neptun, chiar in fata info-chioscului Primariei Mangalia.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Printre ele se afla luxosul hotel Iaki din Mamaia, proprietatea fotbalistului de geniu Gheorghe Hagi.
Spre exemplu, TMC Filiasi, privatizata dupa 1990, se afla acum in procedura de faliment. ... La pretul pietei, numai terenul pe care se afla acum unele dintre intreprinderi valoreaza sute de milioane de dolari.
Pe de alta parte, regiunea orasului Bruxelles, unde se afla sediul Comisiei Europene, este cea mai competitiva zona europeana.
In acest top, realizat de Gallup si preluat de Mediafax, tara noastra se afla, cu 90 de puncte, la egalitate cu Maroc, Rusia, Ucraina si Camerun. Pe primul loc in acest top se afla Lituania, perceputa drept cea mai corupta tara, cu 94 de puncte.
In cazul contribuabililor care au un sediu fix in Romania, administrarea acestora le revine organelor fiscale in ale caror raze teritoriale se afla sediile fixe.
"Grindul Chituc se afla pe teritoriul comunei Corbu, si in administrarea acesteia, insa face parte si din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.
Ca in orice reclama, adevarul se afla undeva la mijloc, fiecare destinatie avand plusurile si minusurile ei. ... Venitul acestuia poate ajunge si la 60 de euro, asta depinde de zona unde se afla magazinul. ... In ceea ce priveste pretul chiriilor, acesta depinde de zona in care se afla apartamentul.
Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti-Jiu, a spus ca în aceasta perioada administratia se afla în faza obtinerii avizelor necesare pentru eliberarea autorizatiei de constructie.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
Se afla in topul celor mai profitabile firme si totusi au doar cate un salariat. In aceasta situatie se afla trei firme care ocupa locurile 2, 7 si 10 in topul celor mai bune 20 de microintreprinderi.
Angajatorului îi trebuie un motiv suficient de puternic pentru a investi în dumneavoastra chiar daca acea investitie se rezuma doar la plata salariului.Pasi pentru a va cuantifica valoarea„Pentru a afla valoarea dumneavoastra reala ca angajat, în bani, aveti nevoie sa gânditi practic“, va anunta specialistii.
Primaria Matasari, pe raza careia se afla EMC Jilt, a retrocedat în ultimii doi ani peste 100 de hectare de teren în zona carierei miniere.
Oamenii de afaceri din judetul Bihor au fost invitati, ieri, de reprezentantii Consiliului National al IMM, la Hotelul Continental din Oradea, la un seminar, unde au putut afla noutati privind fondurile europene si modul de accesare a acestora, dar si despre solutii de finantare si de comunicatii dedicate.
Inaintea Austriei se mai afla si Irlanda si Olanda. ... Marea Britanie, Germania si Franta se afla cu 10-20% peste valoarea medie a UE, iar Spania a trecut inaintea Italiei fata de anii precedenti.
Situatia insa s-ar putea schimba pentru ca in Galati nu se mai anunta in perioada urmatoare angajari de forta de munca de peste hotare, in timp ce in Vrancea situatia se afla la polul opus.
Pe lista primariei se afla si Asociatia FPP Oltenia, o entitate banuita ca ar fi rulat pe piata de capital creditele luate de la BIR de firmele controlate de Dinel Staicu. ... Dinel Staicu a negat dintotdeauna ca se afla în spatele acestor entitati:
Numai ca, din nefericire, consumatorul roman se gaseste intr-o situatie dezavantajata, intrucat se afla la cheremul unui singur furnizor care detine pozitia de monopol asupra distributiei de energie electrica din diferite regiuni ale Romaniei.
google-analytics.com