Cautare

3700 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (3.08 secunde)
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Iveco, care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. Valentin de 27 de ani, din jud. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 74 de suspecti de comiterea unor infractiuni. ... Din cei 74 suspecti identificati, 41 au fost prinsi in flagrant.
La data de 28 decembrie 2010, ora 10.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au depistat in zona unui complex comercial, pe D. Mures de 43 de ani din jud. ... Materialele pirotehnice, in valoare de 144 de lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Algoritmul pare sa fie aplicat la desemnarea secretarilor de stat in regim compensatoriu. ... el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet. Balan a declarat ca nu se regaseste, acum, in conducerea PNL si ca nu vrea sa ajunga sa fie manipulat.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Membrii PSD care ocupa functii de conducere in institutiile descentralizate din judetul Covasna vor fi fortati sa lase scaunele libere pentru membrii coalitiei.
Markó Béla, presedintele acestei formatiuni politice, dar si vicepremier in Cabinetul Tariceanu, incearca sa priceapa care ar fi motivele disputei, lasand sa se inteleaga ca desele interventii publice ale sefului nu fac decat sa destabilizeze activitatea Guvernului.
In afara de Statutul minoritatilor, alte patru proiecte de lege sunt abordate de pe pozitii diferite. CNC al Aliantei PNL-PD a convenit ca problema preluarii observatiilor Comisiei de la Venetia in legea Statutului minoritatilor nationale sa fie discutata ieri seara la nivelul conducerii Coalitiei.
Uniunea Civica Maghiara, care a lansat aceasta invitatie, forteaza astfel adoptarea Statutului minoritatilor macar in forma dorita de UDMR. Dezbaterile in comisii a Statutului minoritatilor nationale decurg extrem de anevoios.
Presedintele executiv al UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, deputatul Marton Arpad, a declarat ieri ca Uniunea incepe consultarile cu organizatiile locale ale UDMR si va incerca sa ajunga in toate satele unde are organizatii.
Conducerea CJ Covasna este nemultumita ca nu a fost anuntata de catre primarul Gheorghe Baciu de vizita de duminica, de la Intorsura Buzaului, a presedintelui Traian Basescu, care a participat la Festivalul Ciobanasul.
google-analytics.com