In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 74 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 5 au savarsit infractiuni economice, 23 au comis
fapte pe linie judiciara, 8 pe linie de arme si munitii, 20 la ordine publica, 17 la regimul circulatiei si 1 la alte structuri.
Din cei 74 suspecti identificati, 41 au fost prinsi in flagrant.
Totodata a fost depistata o persoana urmarita.
Exemplificam:
Infractiuni flagrante:
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11.25, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe B-dul. Ion Mihalache, sector 1, o persoana de sex barbatesc ce avea un comportament suspect.
Trecand la interceptarea si legitimarea persoanei au stabilit ca se numeste F. AUREL de 21 de ani din jud. Ilfov.
La controlul corporal sumar efectuat, asupra celui in cauza a fost gasit un cutit cu lungimea totala de 20 cm., din care lama de 9 cm.
Cel in cauza a fost condus la sediul Sectiei 4 Politie in vederea continuarii cercetarilor.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba intr-un loc public, cu cel in cauza in stare de libertate.


La data de 22 decembrie 2010, ora 16.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat-o in statia de metrou "Lujerului", pe Z. Gabriela de 19 ani din Jud. Dambovita, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiul sau minor.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de apelare in mod repetat la mila publica prin folosirea copilului minor, cu cea in cauza in stare de libertate.