La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Iveco, care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta.
Din accident a rezultata ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, C. MIHAITA de 23 de ani din jud.Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia, pe Cal. Grivitei dinspre Gara de Nord catre Pod Costanta.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe M. MIHAIL de 40 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii dinspre stanga catre dreapta prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 08.30, C. CRISTIAN de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. Istriei dinspre bd. Fizicienilor catre str. Ramnicu Sarat, iar dupa ce a trecut de un imobil, circuland pe sensul opus de mers, a surprins si accidentat grav pe
I. MARIN de 49 de ani din Bucuresti, care se deplasa pe carosabil.