Cautare

3678 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (2.89 secunde)
Conducerea CJ Covasna este nemultumita ca nu a fost anuntata de catre primarul Gheorghe Baciu de vizita de duminica, de la Intorsura Buzaului, a presedintelui Traian Basescu, care a participat la Festivalul Ciobanasul.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
Conducerea Consiliului Judetean Covasna considera ca un referendum local avand ca obiect autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc nu poate fi organizat, deoarece legile in vigoare nu permit acest lucru. ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca legislatia actuala nu permite organizarea acestui referendum.
Conducerea UDMR Covasna considera ca daca Uniunea Civica Maghiara (UCM) se inscrie ca partid, exista riscul divizarii comunitatii maghiare, ceea ce ar pune in pericol reprezentarea acesteia in Parlament.
Romanii din Covasna ti Harghita cer in continuare o intrevedere cu pretedintele Traian Basescu, pe care l-au atteptat ieri la Festivalul Ciobanatul de la Intorsura Buzaului. Seful statului nu a ajuns ins, la evenimentul in cadrul caruia era programata ti o intalnire cu acettia.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
Deputatul UDMR Marton Arpad, liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, a demisionat din functia de presedinte executiv al organizatiei teritoriale a UDMR Covasna.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky.
Aceasta realitate nu poate sa dea dreptul politicienilor UDMR sa instige acum impotriva Guvernului, cum ca acest ar intentiona sa schimbe vreun cetatean roman care detine functii de conducere in Covasna si Harghita”, a declarat, ieri, presedintele Traian Basescu, adresand Guvernului rugamintea de a schimba tot ceea ce trebuie schimbat si este necorespunzator si sa nu faca deosebire intre etnici maghiari si romani.
Mai multi tineri reprezentanti ai unor asociatii de tineret maghiare din judetul Covasna au amplasat, miercuri, in fata Directiei Judetene de Tineret (DJT), un banner pe care scrie "Directia Judeteana pentru Striptease", in semn de protest fata de numirea in functie a directorului Ciprian Grosu.
Din acestea, 182 de locuinte au fost distruse, iar 851 sunt in pericol de prabusire, a aratat ieri premierul Emil Boc.
USL va propune ca, in noua lege electorala, sa fie introdusa o prevedere speciala pentru candidatii minoritatii maghiare, astfel incat acestia sa poata ajunge in Parlament din judetele in care comunitatea detine minim 6% din populatie, dar candidatul nu castiga colegiul, a anuntat astazi Victor Ponta, potrivit NewsIn.
Productia de ketchup Tomi se muta la Covasna. ... Craiova, transfera la Covasna, de luna aceasta, întreaga productie de ketchup Tomi, precum si pe cea de mustar.
Productia de ketchup Tomi se muta la Covasna. ... Craiova, transfera la Covasna, de luna aceasta, întreaga productie de ketchup Tomi, precum si pe cea de mustar.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Maine, PROFI va deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara.
Colacul secuiesc a devenit ambasadorul judetului Covasna Autoritatile locale din judetul Covasna au demarat o campanie sustinuta de promovare a colacului secuiesc invelit in zahar ars, cunoscut sub denumirea de kurtos kalacs, propunandu-si sa transforme acest produs traditional intr-un ambasador al zonei, informeaza Agerpres.
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Dupa ce au fost la targul de la MTR, cu vinurile de la brandul Poteca Corbului, iata ca acum cei de la Compas Art sunt prezenti cu turta dulce de post, din Covasna. ... Acum, la targul organizat de Creart in Parcul Cismigiu, au venit cu turta dulce din Covasna.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
google-analytics.com