La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. Valentin de 27 de ani, din jud. Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Ion Vlad dinspre com. Dobroiesti catre sos. Pantelimon.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. Virginia de 69 de ani, din judetul Bacau, care se deplasa pe trotuar.
Accidentata grav, G. Virginia a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V. Vasilica de 30 de ani, din Bucuresti, s-a angajat in traversarea sos. Oltenitei catre str. Lunca Barzesti, pe marcajul pietonal. Cand a ajuns la terasamentul liniilor de tramvai, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism marca Opel care circula pe sos. Oltenitei dinspre str. Ion Iriceanu către Piata Sudului. Conducatorul auto a parasit locul producerii accidentului fara incuvintarea organelor de politie.
Accidentata usor, V. Vasilica a fost indrumata, de la spital, la domiciliu.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 22:30, D. Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str. Orhideelor către Pod Grand.
Cand a ajuns in dreptul Aleeii Tibles, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a lovit refugiul de tramvai, a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de D. Mihai de 54 de ani, din Bucuresti, care circula din sens opus si care, din impact, a fost proiectat intr-un copac.
In urma accidentului, a rezultat accidentarea grava a lui D. Mihai, care a ramas internat la spital si accidentarea usoara a lui L. Corina de 39 de ani, din Bucuresti, pasagera in auto Dacia care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorii auto a fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.