Cautare

5247 de rezultate pentru "dolj 28 08 2009" (3.06 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Luna de luna, acesti oameni trebuie sa mearga la Casa Judeteana de Pensii Dolj, si la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj si, periodic, la Casa de Asigurari de Sanatate Dolj pentru a-si plati contributiile.
Problemele fotbalului mic din Dolj nu au disparut nici in 2012 si asta deoarece conducatorii suspendati ai AJF, presedintele Nicu Neagoe si vicele Sorin Patrascu, nu au binevoit sa faciliteze alegeri pana la 15 ianuarie, asa cum le-o ceruse FRF.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj. ... GdS a pus cap la cap cifrele prezentate de mai multe institutii, care arata cat de mare este fenomenul crizei in judetul Dolj.
Scaderea vanzarilor de masini noi in Oltenia s-a resimtit inca din anul 2009. In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Numai in Dolj au murit 38 de oameni in acest an, iar alti 194 au fost raniti.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
În Dolj mai sunt 580.000 de hectare de teren agricol, dintre care 488.000 sunt arabile, iar restul sunt cultivate cu vita de vie si pomi fructiferi.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
google-analytics.com