Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Dupa alegerile de sam-bata, noul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a declarat ca va renunta la mandat daca in urmatorii doi ani nu va reusi sa aduca organizatia pe care o conduce pe primul loc in preferintele electoratului. "Eu si echipa mea vom face tot posibilul pentru ca liberalismul sa ajunga pe primul loc in topul preferintelor electoratului din judet", a explicat Jurca, sperand ca, in timp, Gheorghiof isi va da seama ca alegerea sa in fruntea organizatiei judetene "este un mare castig pentru liberalismul aradean".
La randul sau, Titu Gheorghiof a declarat ca prin rezultatul acestor alegeri i s-a luat o sarcina grea de pe umeri si ca va colabora cu Jurca. El a subliniat ca "este posibil ca acestei echipe de conducere sa-i revina sarcina de a hotari daca PNL va mai exista sau nu pe scena politica romaneasca".
La Conferinta Judeteana a partidului au participat 440 de delegati din judet, care au avut de ales un nou presedinte dintre cei doi candidati ramasi in cursa, respectiv Titu Gheorghiof, care era de un deceniu liderul filialei, si vicepresedintele Sever Jurca. Noul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, are 58 de ani, este membru PNL din 1993. (Nicoleta Nicolae)