Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (1.47 secunde)
De altfel, Leontin Salajan a facut pana acum si 12 plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
Degeaba faceti dreptate in materia restituirii proprietatii sau a revendicarilor dupa 12 ani. Degeaba. Prin procesul de tergiversare, de multe ori purtam oamenii pe drumuri de nu-i mai prinde in viata solutia corecta“, a mai sustinut Basescu.
De fapt, intre 35 si 40% din romani traiesc de pe urma agriculturii, iar acest domeniu are o pondere importanta in realizarea PIB-ului, aproximativ 12% din PIB este dat de agricultura.
De fapt, intre 35 si 40% din romani traiesc de pe urma agriculturii, iar acest domeniu are o pondere importanta in realizarea PIB-ului, aproximativ 12% din PIB este dat de agricultura.
In cursul zilei de ieri, 12 iulie a.c., la sediul Consiliului Judetean Constanta a avut loc o intalnire intre presedintele Consiliului Judetean Constanta, Daniel Nicusor Constantinescu, membrii Unitatii de Implementare a Proiectului „Pavilionul Expozitional Constanta”, condusa de Constantin Bragaru si reprezentantii Departamentului pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei primului ministru, care este formata din 3 specialisti.
In sedinta de joi a Guvernului au fost adoptate 193 de acte normative, din care 34 proiecte de lege, 43 ordonante de urgenta, 12 ordonante si 104 hotarari de Guvern.
Avizata la limita, cu 12 voturi „impotriva“ si 13 „pentru“, actul normativ stipuleaza ca Guvernul al carui mandat a incetat poate aproba acte normative in domeniul respectarii angajamentelor asumate de Romania fata de Uniunea Europeana, precum si cele necesare in cazul producerii unor evenimente ale caror efecte „nu pot fi inlaturate decat prin masuri stabilite prin lege“.
El a anuntat ca astazi cei 12 observatori senatori se vor intalni cu secretarul general ca sa faca aranjamentele de retinere a camerelor din timp“.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
„In doar doua sedinte de guvern, la 12 si 14 iulie, Guvernul a adoptat 40 de proiecte de lege, 48 de ordonante de urgenta, 16 ordonante simple si 152 de hotarari de guvern, fara a satisface prevederie legale privind asigurarea transparentei, publicarea pe site cu 15 zile inainte, consultarea societatii civile etc.“, a declarat Diaconescu.
Referindu-se la concluziile discutiilor purtate, recent, in cadrul reuniunii Colegiului Director, Viorel Stanca a spus ca "Iprimul ministru Tariceanu stirbeste autoritatea unor ministri, le ingradeste posibilitatea de exprimare si le chiar unele lucrari prin cabinetul primului ministru, care are circa 200 de angajati, fata de cel al vicepriministrului Seculici, care are aproximativ 12 angajati"I.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
Premierul a adaugat ca reprezentantul industriei de tutun la care a facut referire seful statului este Peter Imre, despre care premierul afirma ca este „vechi prieten de peste 12 ani“, cu care i se „intampla“ sa joace table pe plaja.
Evenimentul este organizat de ministerele Culturii din Romania si Republica Socialista Vietnam in perioada 12-17 august, si consta in expozitii de costume nationale si traditionale, expozitii de fotografie si articole de artizanat, degustare de ceai vietnamez, precum si momente artistice sustinute de un ansamblu din Vietnam.
In acest moment mai avem de platit 12 miliarde lei pentru materiale sanitare si 67 miliarde pentru medicamente. Guvernul a emis o ordonanta de urgenta in care se arata ca datoriile vor fi achitate printr-un sistem de bonuri.
El a mai anuntat ca a fost finalizat cu rechizitoriu dosarul Electrica Banat, in care exista pina la acest moment 44 de inculpati, din care 24 au fost trimisi in judecata, 12 fiind deja in stare de arest preventiv.
El a mai anuntat ca a fost finalizat cu rechizitoriu dosarul Electrica Banat, in care exista pina la acest moment 44 de inculpati, din care 24 au fost trimisi in judecata, 12 fiind deja in stare de arest preventiv.
gata, asta a fost, de-acum se desfasoara intalnirea Departamentului pentru Politica de Dezvoltare Regionala, iar presa a fost invitata sa participe la conferinta care se presupunea ca incepe la orele 12.00. N-a fost sa fie asa, a fost sa fie la 12.30.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a cerut diplomatilor romani participanti la Reuniunea anuala a corpului diplomatic al tarii noastre sa faca tot posibilul pentru a ne putea integra la termen in UE si sa renunte definitiv la limbajul „à la Stefan Gheorghiu“.
google-analytics.com