Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (3.84 secunde)
Ion Iliescu s-ar afla in posesia unor informatii certe in acest sens, el urmand ca la 12 septembrie sa faca o vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu Oli Rehn si cu Günther Verheugen, la invitatia acestora.
23 - 12 Inca un pas Miscarea care s-a aratat a fi o furtuna in PD, prin plecarea a patru alesi, a ingrijorat Coalitia aflata la conducerea CJ.
La Constanta ar urma sa ramana 12 parlamentari, din 15”, a mai aratat Fratila. Cat despre Polul Social, anuntat de ceva vreme, liderii Fortei Democrate inca asteapta „o actiune a lui Ion Iliescu”.
Din acest motiv, cei 12 senatori europarlamentari au cerut conducerii Senatului, printr-o adresa semnata de toti, sa decida ca prezenta parlamentarilor romani la sedinta din 26 septembrie a Parlamentului European sa fie obligatorie.
Una dintre problemele ridicate in legatura cu avizul CJ a fost daca sedinta a avut sau nu cvorum, dar din stenograma reiesea clar ca au fost prezenti 12 membri din 25, deoarece deputatul social-democrat Ioan Timis era trecut si prezent, si absent.
Cei 12 senatori euro-observatori, atat de la Putere cat si din Opozitie, au adresat conducerii institutiei o cerere in care sustineau necesitatea participarii lor la sedinta din 26 septembrie, de la Strasbourg, a PE.
Responsabilul Departamentului pentru integrare europeana din PSD, Vasile Puscas, a explicat ca misiunea celor 12 parlamentari este de a argumenta in cadrul forurilor europene capacitatea Romaniei de a deveni membru UE de la 1 ianuarie 2007.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
László Borbely, ministrul delegat pentru Constructii, a declarat ieri ca, din discutiile avute cu sinistratii prezenti miercuri la dezbaterea motiunii simple „Napasarea“, a constatat ca mai mult de jumatate dintre locuitorii comunei galatene Cozmesti nu erau sinistrati si nu si-au pierdut casele in urma inundatiilor.
Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat Cristian Moldovanu, purtator de cuvant al CJC, la ultimul termen de judecata de pe 12 septembrie a.c., inregistrat la Tribunalul Iasi, judecatorul a aprobat „exceptia de neconstitutionalitate” invocata de reprezentantii CJC, iar procesul a fost mutat la Curtea Constitutionala.
SC Nora COM-IND a cerut concesionarea a 12 metri patrati de teren, pe bulevardul Mihai Viteazul, in vederea extinderii constructiei existente, insa Comisia de urbanism a dat un aviz nefavorabil.Luni, 3 octombrie, a avut loc o noua sedinta ordinara a CL.
El a explicat ca in articolul 12 din Legea referendumului sunt precizate clar situatiile cand populatia este lasata sa decida.
Plenul Camerei a respins ieri motiunea simpla intitulata „In locul respectului, dispret si umilinta“ - depusa de 131 de deputati ai PRM - cu 119 „pentru“, 122 de voturi „impotriva“ si cinci abtineri.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, si-a exprimat ieri optiunea pentru modificarea Legii administratiei publice locale, care sa permita schimbarea sefilor consiliilor judetene, in contrapartida cu revocarea presedintilor celor doua Camere.
In ceea ce priveste activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei, 47,9% dintre cetateni se declara destul de multumiti si 12% foarte multumiti.
Solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de a limita bugetul alocat Camerei Deputatilor si Senatului la acelasi nivel inregistrat in acest an i-a infuriat pe parlamentari.
Potrivit altor surse, liberalii sunt mai interesati decat democratii de schimbarea presedintilor de CJ, intrucat dintre cei 12 presedinti, care ar putea fi inlocuiti opt posturi ar reveni PNL si numai patru PD.
Presedintele Traian Basescu va participa astazi la cea de a 12-a reuniune la nivel inalt a sefilor de stat din Europa Centrala, care va avea loc la Zagreb, in Croatia.
B al articolului 12 din Legea nr. ... ,,Orice alta problema pe care presedintele o considera de interes national“, fie eliminarea in totalitate a articolului 12 din lege.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
google-analytics.com