Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (2.83 secunde)
Toti primarii PSD si PRM din judetul Vrancea au semnat un memoriu pe care l-au trimis premierului Calin Popescu-Tariceanu, prin care il anunta ca incepand cu 12 ianuarie vor inceta orice relatie cu prefectul judetului pana cand subprefectul Dragos Mircea nu va fi demis.
"La aceasta sedinta se va pregati Congresul PC, care va avea loc in 12 februarie. La sedinta Biroului Politic se va pune problema retragerii PC de la guvernare.
Cutas a explicat ca, "in principiu, este vorba de un protocol mai mult tehnic, care prevede infiintarea unei comisii de realizare a protocolului de comasare si stabileste ca data pentru congresele extraordinare ale celor doua partide 12 februarie".
A iesi sau nu de la guvernare Conservatorii au mai discutat in sedinta BP si motiunile ce vor fi dezbatute la Congresul din 12 februarie.
In final, s-a stabilit si agenda Congresului extraordinar de pe 12 februarie, ce va avea loc la Sala Palatului, printre punctele ce vor fi discutate numarindu-se si unirea cu PUNR.
Pachetul de legi din domeniul Sanatatii a fost analizat in sedinta din 12 ianuarie a Guvernului, in prima lectura, principalele puncte de vedere divergente ale ministrilor implicati referindu-se la oportunitatea mentinerii sau desfiintarii Casei de Asigurari de Sanatate OPSNAJ (Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti) care reuneste angajati ai Ministerului Apararii Nationale, ai Ministerului Administratiei si Internelor, ai Ministerului Justitiei si ai serviciilor de informatii, precum si ai Ministerului Transporturilor.
In opinia sa, in cei 12 ani de cand tara noastra este membru cu drepturi depline al Consiliului Europei, Romania a reusit sa-si creeze un "reflex democratic", Consiliul fiind in acest moment singura institutie care poate face eficient "transferul de stiinta a democratiei".
Amza a spus ca liderul PUNR Mures, Mircea Radu, i-a confirmat ca membrii filialei pe care o conduce nu sunt interesati de fuziunea cu PC, preconizata la Congresul din 12 februarie.
Aceasta reactualizare are loc pe fondul apropiatelor alegeri la Organizatia de tineret si la cea de femei, care se vor desfasura primele pe 12 februarie si catre sfarsitul lunii celeilalte.
Cu toate ca au luat o pauza de o ora pentru consultari, in care PD a incercat sa impuna un consens favorabil recomandarii sefului statului si premierului de a se renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a primi pensii de functionari publici, parlamentarii si-au votat pensii de magistrati cu 12 ani vechime.
"Am decis sa invit luni, la ora 12.00, sefii partidelor, insotiti de cate un specialist, daca este posibil, din randul parlamentarilor cu care sa definitivez solutia de retrimitere a ordonantei in Parlament", a anuntat presedintele Basescu.
Articolul 12 din actul de reglementare al formatiunii politice stipuleaza ca membrii acestui Birou nu pot fi in acelasi timp si presedinti sau vicepresedinti ai vreunui organism de conducere din PNL.
Liderii UDMR isi ataca din nou adversarii care ii concureaza in randul electoratului etnic maghiar.
De aceasta data, 12 procurori au intrat in imobil pregatiti cu un intreg arsenal pentru investigatii, iar geamurile termopan au fost filmate si masurate.
Astfel, 43% dintre romanii de peste 18 ani au destul de multa incredere in Traian Basescu, 18% au foarte multa incredere, 26% au destul de putina incredere, iar 12% au foarte putina incredere in seful statului.
Dorel Onaca (apartenenta politica incerta) - 17.000.000 euro salvati din apele marii 12. Calin Popescu Tariceanu (prim-ministrul Romaniei, PNL) - 15.000.000 euro pentru ca Citroen se vinde bine 13.
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
google-analytics.com