Cautare

5020 de rezultate pentru "stoica ion" (3.37 secunde)
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica face un apel la refacerea Aliantei D.A., avertizand PNL ca PSD nu urmareste decat dezbinarea dreptei. ... ce va face PSD dupa ce, cu ajutorul PNL , va reusi sa invinga PDL?", se intreaba, retoric, Stoica, intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei". ... • Valeriu Stoica:
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere. ... Valeriu Stoica a declarat ieri ca partidul liberal se afla in cea mai avantajoasa pozitie din ultimii 67 de ani.
In schimb, toate tunurile s-au indreptat spre Valeriu Stoica. Intalnirea de vineri a premierului Calin Popescu-Tariceanu cu liderii liberali din zona Moldovei a avut darul sa dea o noua directie a dezbaterii pe care au declansat-o actiunile din ultima vreme ale tandemului Stolojan-Stoica.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, considera ca o "oligarhie" lupta din rasputeri pentru discreditarea doctrinei liberale si a unificarii dreptei de pe scena politica romaneasca. ... Discreditarea PNL este pusa de fostul lider liberal Valeriu Stoica pe seama unei oligarhii ostile doctrinei liberale, dar si unificarii fortelor de dreapta.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara. ... Proiectul sustinut de Valeriu Stoica isi aroga o responsabilitate majora. ... Valeriu Stoica a precizat care sunt, in viziunea sa, etapele si principiile realizarii unei astfel de fuziuni.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
De fapt, intreaga poveste a exclusilor din PNL, care au iesit la inaintare cu aceasta platforma-program pare mai mult "mana" lui Valeriu Stoica, cel care, de altfel, in cursul zilei de ieri s-a manifestat cel mai virulent in sustinerea cauzei sale - asa-zisa relansare.
Strigatul de lupta l-a dat consilierul judetean PDL Stefan Stoica, nervos ca vicepresedintele pe probleme economice al CJ, Dan Mogos, si presedintele Ion Prioteasa acuzau scaderea sumelor pentru investitii. ... Nu induceti lumea in eroare!", s-a rastit Stoica la conducerea CJ.
Strigatul de lupta l-a dat consilierul judetean PDL Stefan Stoica, nervos ca vicepresedintele pe probleme economice al CJ, Dan Mogos, si presedintele Ion Prioteasa acuzau scaderea sumelor pentru investitii. ... Nu induceti lumea in eroare!", s-a rastit Stoica la conducerea CJ.
In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
Liderul liberal-democratilor, Valeriu Stoica, a explicat ca marele castigator din aceasta batalie e justitia din Romania, chiar daca, la prima vedere, castigatorul ar parea PLD.
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
Dupa cum stiti, am decis ca la presedintia Consiliului Judetean Dolj sa candideze Stefan Stoica, iar la Primaria municipiului Craiova sa candideze Marinica Dinca. ... Echipa portocalie Prezentandu-l pe Stefan Stoica, Marian Jean Marinescu a vorbit despre experienta acestuia in administratie.
Cea de-a doua zi a congresului PNL, al carei principal punct pe ordinea de zi l-a reprezentat discutarea si adoptarea rezolutiilor si motiunilor, s-a finalizat prin acordarea unui vot de incredere proiectului Tariceanu si respingerea motiunii Stoica referitoare la fuziunea PNL-PD.
Inca o zi agitata in PNL, si tot fostul presedinte liberal Valeriu Stoica pare sa fi dat tonul si de aceasta data.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, a catalogat grupul Patriciu-Tariceanu-Olteanu drept "coloana a cincea" a PSD in PNL, care actioneaza pentru discreditarea acestui partid.
Stolojan si Stoica ar trebui sa fie dati afara din PNL, crede unul dintre parlamentarii liberali de Galati. ... Deputatul liberal Emil Strunga ar vota, daca ar putea, pentru excluderea colegilor de partid Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
google-analytics.com