Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (3.31 secunde)
Conform unui proiect de hotarare de guvern pus in dezbatere de Ministerul Afacerilor Interne care vizeaza modificarea Regulamentului de aplicare a OUG privind circulatia pe drumurile publice, functionarii din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala vor fi introdusi in categoria persoanelor ale caror semnale sunt obligatorii pentru participantii la trafic.
daca finantistii isi fac treaba, cum de atatea firme au acumulat datorii la stat de sute de miliarde de lei vechi? La sfarsitul lui 2009, datoriile erau de peste 4,5 miliarde de euro.
Potrivit statisticilor institutiei, acestea nu au transmis noile organigrame de functionare, potrivit normelor statuate de OU nr.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a solicitat, marti, demiterea sefului ANAF, Sorin Blejnar, pentru detasarea "in bataie de joc" a lui Csibi Barna in Abrud.
ANAF sta la Ministerul Finantelor, CNADNR merge la Proiectele de Infrastructura, prefectii vor fi coordonati de mine Premierul Victor Ponta a explicat, vineri, ca, asa cum a gandit el structura Guvernului si cum va ramane, ANAF nu are alt loc decat la Ministerul Finantelor, CNADNR merge la ministrul pentru Proiectele de Infrastructura, in timp ce prefectii trec in coordonarea sa directa, ramanand la Interne.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a introdus in perioada 1 martie - 7 decembrie a.c. cereri de deschidere a falimentului la aproximativ 3.464 de societati comerciale care aveau datorii totale de 28.500 miliarde de lei.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a descoperit in noiembrie un prejudiciu de aproximativ 489 de miliarde de lei adus bugetului general consolidat.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a declarat ieri ca intentioneaza sa aduca noi modificari Codului de Procedura Fiscala.
In curand, potrivit unei ordonante de urgenta, nici o firma din Romania, fie ea de stat sau privata, nu va mai putea primi facilitati fiscale de genul scutirilor de datorii sau al esalonarilor la plata.
In fiecare zi, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) solicita, in medie, falimentul a aproximativ noua societati. In cinci luni de zile, respectiv perioada ianuarie-mai, Fiscul a solicitat instituirea procedurii de reorganizare judiciara si faliment in cazul a 916 contribuabili mari, mici si mijlocii.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a amendat cu peste 5 miliarde de lei zece mari producatori de tigari din cei nouasprezece controlati in ultima perioada.
Inspectorii Directiei Generale de Inspectie Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au dispus virarea la bugetul statului a unor sume suplimentare de peste 10.119 miliarde lei vechi, in urma controalelor efectuate la agentii economici in primele cinci luni ale anului in curs.
Controalele facute de inspectorii fiscali in primele sase luni ale anului au adus bugetului general consolidat venituri suplimentare in valoare de 1,2 miliarde de lei (12.204,2 miliarde de lei vechi), se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Parchetul de pe Inalta Curte de Casatie si Justitie a instituit, incepind cu data de 23 august, sechestru asigurator asupra tuturor actiunilor RAFO, detinute de Balkan Petroleum.
Garda Financiara se va ocupa numai de controlul operativ, in timp ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) se va ocupa de controlul fiscal, se arata intr-un proiect de act normativ, care ar putea ajunge in Guvern pana la sfarsitul acestui an.
Salariatii GRIMEX SA Targu Jiu ameninta cu proteste de strada daca nu li se vor acorda celor 270 de angajati, carora le-a expirat preavizul saptamana trecuta, compensatii banesti ca urmare a disponibilizarii. ... Astazi, sindicalistii vor incerca sa-si castige drepturile in instanta de judecata.
41 de functionari publici de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt au calcat pe bec si se pare ca vor plati scump. Precedentul exista si este de top.
Declarata, de cativa ani, una dintre societatile cel mai indatorate la bugetul de stat, circa 19.000 de miliarde de lei vechi (circa 500 de milioane de euro) dupa unii, 11.000 de miliarde de lei, dupa altii, Termoelectrica este pe cale sa fie scoasa la mezat de Ministerul Finantelor.
Pana saptamana trecuta, Fiscul a transmis decizii de impunere pentru declaratiile privind impozitul pe venit aferent anului 2004 unui numar de 2,81 milioane de contribuabili, reprezentand 93,64% din total, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
CN Imprimeria Nationala va informa saptamanal Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) cu privire la agentii economici care achizitioneaza un numar nejustificat de mare de facturi, comparativ cu media pietii.
google-analytics.com