Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (2.98 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Energia geotermala reprezinta caldura continuta in fluidele si rocile subterane. Este nepoluanta, regenerabila si poate fi folosita in scopuri diverse: la incalzirea locuintelor, industrial sau pentru producerea de electricitate.
In jur de 60 de milioane de euro sunt necesari pentru modernizarea aeroportului Oradea. ... Modernizarea Aeroportului Oradea a fost discutata de nenumarate ori de mai-marii judetului, dar niciodata nu s-a ajuns la un nivel practic, astfel ca dezvoltarea lui a stagnat ani la rand.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
"Ar putea urma arestari sonore din randul opozitiei!" Atacul pe care presedintele Traian Basescu il declanseaza impotriva PDL si al coruptilor din partidul sau de suflet poate anunta arestari sonore din randul opozitiei, arestari pe care seful statului vrea sa le legitimeze sacrificand doi sau trei oameni de-ai lui, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. Desi intentia de a intra in cursa pentru Primarie se vehicula de mai mult timp, Bolojan si-a anuntat candidatura doar dupa sondarea electoratului oradean.
Tinerii studenti din filialele locale ale PD si UDMR, membri in Consiliul Local al Tinerilor, calca pe urmele seniorilor.
Ieri, dupa candidatii PSD, de la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. ... Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
In anul 2007, vanzarile Grupului au fost de 105 miliarde de coroane suedeze, iar numarul total de angajati este de 57.000 de persoane. In ultimii ani grupul suedez a gandit relocarea productiei pentru masini de gatit si masini de uscat rufe Electrolux in Europa de Est.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
Inconstanta in ceea ce priveste declaratiile reprezentantilor PDL la conferinta de presa de ieri.
"Zilele responsabilitatii sociale" este un eveniment care va avea loc, in perioada 4-5 mai, la Centrul de Informare al Cetatii Oradea. Fenomenul implicarii in comunitate a companiilor nu este nou, putine sunt lucrurile care pot fi inventate in acest domeniu. ... Iata intrebarile la care vrea sa raspunda acest eveniment.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
Uniunea Europeana, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si Consiliul Local Oradea vor scoate in total 5.757.262 de euro din vistierii pentru a construi un drum de centura in Oradea.
Or, in ultimii doi ani, mai mult ca in altii, municipalitatea a emis mai multe hotariri care au dat peste cap activitatea investitorilor locali.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... "Experienta mistica a luminii in religiile orientale si in crestinismul ortodox" si "Romania, semne ale credintei".
google-analytics.com