Cautare

1479 de rezultate pentru "florin" (3.09 secunde)
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte. Cu acest prilej, Florin Piersic a declarat: ... ----------------- Actorul Florin Piersic implineste azi 81 de ani.
In mod evident, nume foarte vechi, aflandu-si originea in limba latina, unde a fost preluat de la zeita Flora, a vegetatiei si a culturilor, Florin s-a pastrat pana in zilele noastre sub diferite forme, fiind mai raspandit pe teritoriul romanesc decat in zonele invecinate, care insa l-au imprumutat pe cale culta.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor: ... Din pacate, in mai multe carti si articole, in care a fost prezentat cazul, s-a trecut cu vederea contributia cu totul speciala pe care a avut-o, cu aceasta ocazie, ufologul veteran si prolificul autor iesean, inginerul Florin Gheorghita.
Florin Piersic, mesaj ciudat: ... Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Motivul intarzierii, dupa cum precizeaza Florin Mitroi, este ca, intre timp si in comparatie cu cele gandite initial de el ca va realiza, au aparut proiecte noi, importante pentru comunitate.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Este vorba despre "Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi" care poarta semnatura lui Florin Chilian, album pe care artistul a adunat 14 piese deosebite, in care a investit 1 an de munca asidua in studio alaturi de Stefan Elefteriu si peste 15 ani de pregatire.
FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un moped marca Meiduo, pe aleea Buhusi dinspre str. ... FLORIN, care a ramas internat la spital. ... FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW, pe str.
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Directorii coordonatori si adjunctii Garzii Financiare, ai directiilor vamale judeteana si regionala si ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) din judetul Dolj au fost numiti oficial in functii ieri, in cadrul unor festivitati de investire la care a participat prefectul Florin Stancu.
google-analytics.com