Cautare

5369 de rezultate pentru "www vanzari apartamente craiova oferte" (6.05 secunde)
In Craiova, reprezentantii dealerului local Skoda sustin ca numarul de locuri pe care le au la dispozitie este nelimitat. ... Anul trecut, grupul Porsche a avut vanzari slabe, reusind sa epuizeze pana la 65% din cota alocata.
Trei apartamente, unul in Spania, iar celelalte in Craiova, respectiv Ramnicu Valcea, trei masini, o Toyota RAV, un Mercedes S500 si un Volkswagen Tiguan, achizitionat in leasing in 2008. ... Senatorul detine pachetul majoritar la firma AVI din Craiova, in valoare de 400.000 de lei.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. ... Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a identificat peste 7.600 de persoane fizice care detin in oras de la doua apartamente in sus.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
AVAS a anuntat ca cinci societati au depus oferte pentru preluarea societatii craiovene. ... Daca privatizarea nu va reusi nici de data aceasta, societatea va fi lichidata.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a dat ieri publicitatii numele companiilor care au depus oferte finale pentru privatizarea ELECTROPUTERE Craiova.
Primul detine aproximativ 87.000 de metri patrati in comuna Simnicu de Sus, doua apartamente, o casa de locuit si una de vacanta, si un spatiu comercial.
O data cu dezvoltarea unor afaceri de succes, piata imobiliara de lux din Craiova este in ascensiune. Unii agenti imobiliari sustin insa ca in Craiova exista mai degraba cartiere scumpe decat zone rezidentiale.
Cu toate ca peste putin timp majoritatea studentilor care stau cu chirie vor fi plecati din Craiova, preturile la chirii nu vor scadea in urmatoarea perioada.
Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica. Aceleasi apartamente vechi si de 30-40 de ani se tranzactioneaza pe piata libera la preturi infinit mai mari decât valoarea lor reala.
Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica. Aceleasi apartamente vechi si de 30-40 de ani se tranzactioneaza pe piata libera la preturi infinit mai mari decât valoarea lor reala.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
Oamenii se incadreaza cel mai adesea sa cumpere apartamente de doua camere.
Ca urmare a planului de investitii de mediu asumat fata de institutiile europene, termocentralele din Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa investeasca împreuna aproape 1,7 miliarde de euro.
Desi cererea si oferta de locuri de munca in domeniul financiar a avansat in ultimele luni, locul I in topul celor mai cautate joburi il detine domeniul vanzari.
Specialistii in imobiliare de la MagazinulDeCase.ro - un serviciu on line de tranzactii imobiliare numai de la proprietari - au efectuat o analiza a evolutiei pietei imobiliare din Dolj, in special din Craiova, din care reiese o ieftinire a apartamentelor in medie cu 10%.
Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj. ... Fie ca provin din Arabia Saudita, din Iordania, Siria, Iran sau Maroc si au devenit cetateni români, arabii controleaza ample domenii economice din Craiova.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
- In aprilie 1983, in returul semifinalei Cupei UEFA de la Craiova, Universitatea - Benfica 1-1, ati curmat - cu un gol - visul Craiovei de a juca finala Cupei UEFA 1983.
Astfel, printre companiile de furnizare si distributie a energiei electrice se numara compania italiana ENEL, care a cumparat Electrica Banat si Dobrogea, si compania CEZ (Cehia), care a depus oferte finale pentru Electrica Oltenia si Moldova, aflate in plin proces de privatizare.
google-analytics.com