Cautare

5368 de rezultate pentru "www vanzari apartamente craiova oferte" (3.69 secunde)
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. ... 1555, si se intinde pe o suprafata totala de 550 mp, sala de vanzari fiind de 410 mp.
In format Loco, aceasta are o suprafata totala de 270 mp, din care sala de vanzari masoara 199 mp. ... 1, si are o suprafata totala de 544 mp, sala de vanzari fiind de 399 mp.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Doar 30 de blocuri din Craiova au depus pana acum documentatia completa la primarie, prin care se solicita reabilitarea termica.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Doar 30 de blocuri din Craiova au depus pana acum documentatia completa la primarie, prin care se solicita reabilitarea termica.
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
În "Clasamentul Firmelor Private din România pe anul 2007", care ia în considerare primele 500 de societati la fiecare categorie, la "Microîntreprinderi", cel mai bun loc a fost obtinut de Previmex Impex SRL din Craiova (pozitia 73), iar la "Întreprinderi Mici" - locul 197 - de Romsoft SRL, din Râmnicu Vâlcea.
Ford anunta ca a investit deja 200 de milioane de euro la Craiova.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Craiova - Scoala nr. ... Craiova 3-2, Scoala nr.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. ... "Exista foarte putini speculanti in randul celor care vand apartamente", a spus Valeriu Onescu, directorul general al agentiei RAI Imobiliare.
Apartamentele vechi din Craiova sunt mai ieftine cu 10-20%. ...   Craiova, mai ieftina cu 10-20% În Craiova, agentiile imobiliare spun ca exista o inflatie de oferte pe piata, dar nu si cereri suficiente.
Preturile apartamentelor din Craiova nu stiu sa mearga decat in sus, ceea ce te va pune in situatia de a imprumuta bani nu numai de la parinti, ci si de la bunici sau de la prieteni.
Inspectorul de la fisc decide daca vânzatorul de imobile este evazionist sau nu.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) atrage atentia speculantilor de imobile care vând apartamente, vile sau terenuri ca, în cazul în care nu platesc TVA la tranzactiile repetate, se aleg cu dosare penale.
Cu banii pe care îi platesti pe cutia de chibrituri construita de comunisti, poti achizitiona un apartament în Occident de calitate mult mai buna.Goana dupa profit a vânzatorilor de apartamente din Craiova a blocat piata imobiliara.
AVAS a decis neprelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vânzare a pachetului de actiuni detinut la SC AVIOANE Craiova SA si reluarea procesului de privatizare a societatii.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Prima masina marca Ford produsa la Craiova va iesi pe poarta fabricii la inceputul toamnei.
Cateva B-Max "made in Craiova" ... De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
google-analytics.com