Cautare

5369 de rezultate pentru "www vanzari apartamente craiova oferte" (2.65 secunde)
Investitii si in locuinte In ceea ce priveste constructia de locuinte, divizia de Real Estate a grupului Cefin va investi 37 de milioane de euro pentru un complex rezidential cu 200-300 de apartamente in Arad si alte 31 de milioane de euro pentru un ansamblu cu dimensiuni asemanatoare in Timisoara.
Cu o suprafata totala de 36.500 mp, complexul insumeaza 344 de apartamente de diverse tipuri: garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, duplexuri cu doua si trei camere.
In conditiile in care un bloc ANL a fost terminat, iar cele 16 apartamente au fost receptionate, partile au hotarat sa mai construiasca, pana la sfarsitul anului, inca cinci blocuri ANL, cu 80 de apartamente. ... 000 euro si apartamente cu doua camere de aproximativ 30.
S-au vandut, pana in acest moment, 15 apartamente in Bucuresti si in Ploiesti, un apartament de 480.000 € in centrul Bucurestiului si 6 vile in imprejurimile Bucurestiului.
Conform www.money.ro, mi de apartamente noi stau goale si mii de proprietari isi cauta cumparatori pentru locuintele comuniste. ... Dar cum proprietarii de apartamente vechi si unii dezvoltatori sunt dispusi la negociere, valoarea de tranzactie poate fi cu 10-15% mai mica decat pretul afisat.
euro, conform datelor centralizate de Ministerul Finantelor Publice, compania Secure Management, care detine o participatie de circa 30% in acest proiect, cumpara in noiembrie 2009 un numar de 33 de apartamente in cadrul ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza.
Printre proiectele noi, lansate pe piata la tIMOn, care se desfasoara in perioada 24-27 martie in Piata Constitutiei, se numara Otopeni Central Residence din Otopeni, ansamblu de apartamente ub vile, promovate de Alpha Group, dar si ansamblul  Cherry Ville din  Otopeni, ansamblu de 304 apartamente  dezvoltat de GreenTech International.
www.libertatea.ro informeaza: ... Fiscul incearca astfel sa recupereze paguba de 17 de milioane de euro pe care Negoita ar fi facut-o statului, cand a vandut peste 1 000 de apartamente fara sa plateasca TVA.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Constructorii de locuinte de lux nu au de suferit.Dezvoltatorii imobiliari din Craiova sustin ca înca nu s-au resimtit efectele înaspririi conditiilor de creditare bancara asupra vânzarilor de locuinte noi.
Vanzarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Daewoo Craiova, pe care statul il va prelua pana la sfarsitul lui octombrie, va avea loc prin selectie de oferte din partea investitorilor strategici, a declarat ieri ministrul Eco-nomiei si Comertului, Codrut Seres.
Doar trei firme au depus oferte la licitatia de atribuire a contractului de 189 de milioane de lei pentru reparatii stradale si pentru modernizarea drumurilor din Craiova. Ieri au fost deschise ofertele firmelor care incearca sa obtina contractul pentru reabilitarea si modernizarea strazilor Baniei in urmatorii patru ani, cu o valoare estimata de 189 de milioane de lei.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Situatia nu este valabila si pentru Regionala Craiova. ... La Craiova, din cele sapte sectii de cale ferata, doar una a fost inchiriata, cea de pe ruta Costesti - Rosiori, pe care firma Servtransinvest din Timisoara efectueaza transport de calatori de doi ani.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE. ... Spre exemplu, pe 14 martie vom organiza o licitatie pentru desulfurare", a declarat Constantin Balasoiu, directorul CE Craiova.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
google-analytics.com