Cautare

5369 de rezultate pentru "www vanzari apartamente craiova oferte" (8.31 secunde)
Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri.
Nuclearelectrica a depus 21 de oferte de vanzare a unei cantitati totale de energie de peste trei milioane MWh pe platforma centralizata a contractelor bilaterale din cadrul bursei de energie OPCOM.
Sfarsitul de an vine cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar Project Expo "Transilvania" le strange intr-un singur loc.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
In 2012 au fost oferte mai bune decat in 2011, cand a luat startul si la noi . ... Probabil ca la capitolul magazine participante numarul va creste, insa la capitolul oferte bune se vor inscrie tot cei mai mari din domeniu.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
Cu toate ca in Bucuresti si in marile orase din tara (Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi) sunt anuntate, sau au fost deja demarate, o serie de proiecte rezidentiale, in Craiova aceasta activitate pare sa stagneze.
Patru competitori se lupta pentru un contract in valoare de 64 de milioane de euro pus la bataie de Complexul Energetic (CE) Craiova, pentru realizarea instalatiei de desulfurare, investitie asumata conform angajamentelor europene pentru ameliorarea conditiilor de mediu. Astfel, firmele care au depus oferte sunt:
In Craiova, nici marile magazine nu au asemenea oferte. ... In momentul acesta avem alte oferte", a spus o reprezentanta a magazinului DOMO, din incinta complexului Mercur.
In plina criza, la Targul Imobiliar din Oltenia (TIO), majoritatea proiectelor noi din Craiova au inregistrat scaderi ale preturilor de lista.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Tudor Udristoiu, care in decembrie 2008 declarase ca detine patru imobile, si-a amintit in iunie ca mai are un apartament in Craiova, iar Lia Olguta Vasilescu detine impreuna cu sotul sau "doar" sase terenuri la Moeciu.
Nu de putine ori, in cazul acestor vanzari, reprezentantii asociatiilor joaca un rol important, obligandu-i pe unii dintre proprietari, prin tot felul de tertipuri, sa-si dea acordul. Pasii care trebuie urmati in astfel de vanzari par anevoiosi, dar nu sunt greu de realizat.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
255 al ANRSC, publicat la inceputul lunii mai, aceasta obligativitate este inlocuita cu permisiunea data societatilor de profil sa-si ingrase conturile daca minimum 80 la suta dintre proprietarii de apartamente din condominiu detin echipamentele adecvate.
De fapt, inchirierea apartamentelor este o adevarata afacere, mai ales ca in acest moment, in Craiova, cea mai ieftina locuinta se inchiriaza cu aproximativ 80 de euro (echivalentul unei rate lunare pentru un credit imobiliar de aproximativ 10.000 de euro).
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In seara zilei de marti, 3 ianuarie, cei doi suspecti au parasit Bucurestiul, deplasandu-se in Municipiul Craiova, unde au incercat sa patrunda prin efractie in mai multe apartamente situate la parterul blocurilor, fara a reusi.
Daca pana mai acum catva timp ofertele de vanzare de locuinte cuprindeau numai apartamente imbunatatite si neimbunatatite, in ultima perioada au aparut si cele superimbunatatite.
google-analytics.com