Cautare

660 de rezultate pentru "valeria voicu expozitii" (3.38 secunde)
Imaginea Senatului si, implicit, cea a PSD, va avea de suferit daca se va relua votul in cazul senatorului pesedist Catalin Voicu, dar, o astfel de procedura este "corecta", explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Cristina Iancu a scris acum 21 de ore, pe Facebook, un text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, care stia ca in Romania nu se mai face jurnalism, ca nu se mai poate sau nu se mai vrea:
- In urma cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai indragit om din familie, a trecut in nefiinta. Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a dat de inteles ca lasa presedintia CJ pe mana dumnneavoastra, banuiesc ca veti candida... ... Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean.
Acest lucru a fost confirmat de declaratia facuta ieri, intr-o conferinta de presa separata, de vicepresedintele PSD Bucuresti Madalin Voicu.
Constienti ca anticipatele l-au inghesuit rau pe Geoana, pesedeii bucuresteni au si iesit la atac, prin persoana lui Madalin Voicu - vicepresedinte al filialei in cauza.
Si vicepresedintele Madalin Voicu a pledat pentru o solutie de echilibru in partid, dar si pentru innoire si promovarea de oameni noi, cu credibilitate.
Madalin Voicu, unul dintre cele mai pitoresti personaje ale politicii romanesti, a revenit in forta. ... Eu iubesc partidul asta si nu o sa plec niciodata de aici, doar daca ma dau afara", ne-a expus crezul sau politic Madalin Voicu. ... Domnule Voicu, sa incepem direct: ... Madalin Voicu:
Un singur lider, Madalin Voicu, vicepresedintele PSD Bucuresti, a recunoscut ieri, in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta, ca partidul e rupt si se afla la un pas de desfiintare.
Madalin Voicu risca suspendarea Vicepresedintele PSD Bucuresti, Madalin Voicu, risca sa fie suspendat din cauza atitudinii sale critice la adresa conducerii centrale a PSD.
Potrivit NewsIn, ministrul liberal pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care este presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, si deputatul PD Valentin Iliescu, vicepresedinte al aceleiasi comisii, au reprosat PSD ca, pe de o parte, s-a pronuntat, in cadrul Comisiei pentru Codul Electoral, in favoarea variantei Legii alegerilor pentru PE, iar, pe de alta parte, la votul in plen, s-a abtinut.
Directorul de dezvoltare al CEZ, Doru Voicu, a declarat pentru NewsIn ca piata de electricitate este distorsionata din cauza ca oferta de energie vine numai de la producatori de stat, concurenta dintre acestia este redusa, iar o mare parte din energia ieftina este captiva in contracte pe termen lung.
Sper ca, inca din iulie, avizul comisiei sa fie redactat astfel incat, cat de repede, proiectul sa intre in plen", a declarat vicepresedintelui Comisiei parlamentare pentru elaborarea Codului electoral, vicepresedintele liberal Mihai Voicu.
Senatul a incuviintat cererea de arestare a lui Catalin Voicu, 70 de senatori votand pentru, iar impotriva, 40. ... Marti, Comisia juridica din Senat a avizat favorabil cererea DNA de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
google-analytics.com