Cautare

915 de rezultate pentru "valentin badea" (2.53 secunde)
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Craioveanul Valentin Melusel ruleaza anual sume de ordinul miliardelor de lei comercializand echipament hidraulic. ... De profesie inginer, Valentin Melusel a lucrat in cercetare 24 de ani. ... Inventator medaliat la Geneva Pasiunea lui Valentin Melusel nu s-a oprit insa aici.
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, considera ca prin cresterea salariilor consumul va fi mentinut la un nivel ridicat, iar acest lucru este singura salvare a economiei romanesti. Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, apreciaza ca doar cresterea salariilor va duce la avansul economiei.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze.
Din ziuaconstanta.ro aflam detalii despre Valentine's Day si despre legenda Sfantului Valentin. Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. ... In Slovenia un proverb spune ca Sfantul Valentin aduce cheile radacinilor, asa ca pe 14 februarie plantele si florile incep sa creasca.
pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui. ... baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Valentin Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. ... Vin si turisti straini la targurile la care participam", a mai spus Valentin.
"Asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam!" La trei zile dupa ce a trecut razant pe langa granita fragila dintre viata si moarte, chirurgul Valentin Calu, unul dintre supravietuitorii tragicului accident aviatic din Apuseni, ne-a marturisit ca are ceva dureri dar se bucura ca a reusit sa scape.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
Fostul sef al acestei institutii si al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate este deja pensionar, incepand cu 20 martie, insa n-a fost pana acum desemnat un succesor al sau, astfel ca politia doljeana este dirijata de cei doi adjuncti, comisarii-sefi Nicusor Badea si Liviu Tiulescu.
Actiunea este organizata de Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si Miscarea Civica Calarasi semneaza pentru Basarabia, in parteneriat cu senatorii Raducu Filipescu si Viorel Badea cu sprijinul Vicepresedintelui Consiliului Judetean Calarasi Vali Barbu, viceprimarilor municipiului Calarasi Viorel Ivanciu si Dragos Coman,a presedintelui TNL Vasile Alexandru si Presedintelui Executiv al TNL Calarasi - Stefan Stan, Doamnei Alina Jipa, Domnilor Rares Ionescu, Alin Dragulin, Dorinel Dinca, Marius Cojocaru.
Stelian Dutu confirma ca Valentin Zeicu va trece la PD Partidul Conservator nu este intr-o forma tocmai buna in judetul Constanta. ... Astfel, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a declarat ca "Valentin Zeicu este in PD, cel putin asa am stabilit de acum aproximativ zece zile".
Un alt sef de institutie descentralizata, insa doar pe jumatate democrat este Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile si fost membru PC.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
Dupa ce a servit PSD-ul din toate pozitiile, Valentin Nicolau incearca acum sa-si faca scut din respectarea legii Coincidenta sau nu, directorul SRTV, Valentin Nicolau, a adresat tot ieri o scrisoare deschisa membrilor comisiei parlamentare care va controla activitatea institutiei conduse de el.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Potrivit NewsIn, ministrul liberal pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care este presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, si deputatul PD Valentin Iliescu, vicepresedinte al aceleiasi comisii, au reprosat PSD ca, pe de o parte, s-a pronuntat, in cadrul Comisiei pentru Codul Electoral, in favoarea variantei Legii alegerilor pentru PE, iar, pe de alta parte, la votul in plen, s-a abtinut.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168