Cautare

940 de rezultate pentru "valentin badea" (3.06 secunde)
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, considera ca ideea de a impozita firmele cu pierderi "este total deplasata.
Cu toate ca semnele unei diminuari a traficului pe canalele navigabile romanesti au aparut inca din luna martie 2009, in cursul lunii aprilie criza economica si-a facut simtita prezenta si in declinul accentuat al traficului pe canalele navigabile autohtone, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, a precizat ca, in sedinta de vineri a colegiului managerial al patronatului, a cerut sa se ia pozitie pentru a se initia un act normativ care sa interzica statului sa se mai imprumute de pe piata bancara.
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu.
"Luna trecuta s-a lansat Axa 'Dezvoltarea durabila a zonelor pescaresti' a POP si ne-am gandit sa aplicam si pe programul acesta", a declarat Valentin Mitrica, primarul comunei Giurgita, presedintele Asociatiei Primariilor din Sudul Olteniei (APSO), din care fac parte 17 comune.
'Valentin Nicolau despre cazul Sobaru:
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe.
Valentin Nichifor de la Valnic Bijoux participa la Targul de Craciun de la MTR cu bijuterii deosebite. ... Ideea e sa se asorteze cu o petrecere de Anul Nou sau prilejuite de o alta ocazie, ne-a spus Valentin Nichifor, care este de profesie inginer.
Colectionarul Valentin Partenie a fost prezent recent la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Colectionez de 20 - 30 de ani obiecte vechi, ne-a spus colectionarul Valentin Partenie.
Valentin Vladica, administrator la Farmacia Ta, fiul Cristinei Neagoe, este prezent zilele acestea in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", care se desfasoara la etajul I, la Sala Dalles.
Directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, Dana Safta, a relatat aseara, la "Jocuri de putere", emisiunea moderata la Realitea TV Cluj de clujeanul Rares Bogdan, ce a vorbit la telefon cu colegul sau Valentin Calu, aflat in avionul care plecase din Capitala, cu destinatia Oradea.
Sfantul Valentin este ocazia perfecta pentru a-i oferi un cadou persoanei iubite. ... Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.
- Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Valentin Voinica, Manager Proiect Primaria Municipiului Alba Iulia - Constantin Toma, Primarul municipiului Buzau - Cristi Misaila, Primarul municipiului Focsani - Mocioniu Adrian Nicolae, Primarul municipiului Slobozia - Valentin Vrabie, Primarul municipiului Medgidia - Georgescu Ion, Primarul orasului Mioveni - Tone Petre, Primarul municipiului Oltenita - Iulian Iacomi, Primarul orasului Lehliu Gara - Barbu Nicolae, Primarul municipiului Giurgiu - Gafitoi Sorin, Primarul municipiului Fetesti - Sava Constantin, Primarul municipiului i Urziceni, - Maita Ion, Primarul orasului Amara - Administrator public, Primaria municipiului Ploiesti - Viceprimar Targoviste - Viceprimar Alexandria - Alti reprezentanti ai Administratiilor locale in curs de confirmare 11.15-11.45 Pauza - Discutii -Networking 12.00-13.15 Panel Solutii - Smart City Specialistii vor prezenta aplicatii si solutii inovatoare Smart City si impactul acestora asupra mediului de business, administratiei, cetatenilor si turistilor, se vor discuta metode de implementare si modele de afaceri.
Avem si rahat turcesc diverse tipuri, cu diverse arome, ne-a spus Valentin Dinca. ... La standul lui Valentin Dinca se gasesc si cataif de vita, placinta cu branza si placinta cu dovleac si placinta cu varza.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara.
Plange o tara intreaga, an de an, ca din pacate, pentru cei mai multi dintre romani, ziua de Dragobete si-a pierdut semnificatia, aceasta sarbatoare a iubirii autohtone fiind subminata de cei care o substituie cu Sfantul Valentin, ala american.
Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld. ... VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S. ... Valentin, neputand fiind testat din cauza vatamarilor corporale suferite, i s-au recoltat doua probe de sange la spital.
VALENTIN de 30 de ani, folosind un autoturism marca Seat, s-au deplasat din orasul Dobroiesti din judetul Ilfov, pe raza Municipiului Bucuresti, iar in jurul orei 10.00 au ajuns in sectorul 4, unde au patruns in scara unui imobil. ... VALENTIN, dupa care au parasit zona.
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
Cred ca, in curand, imi bag picioarele in Facebook-ul asta, atat la propriu, cat si la figurat. Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
google-analytics.com