Cautare

940 de rezultate pentru "valentin badea" (2.69 secunde)
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a cerut ieri CNSAS sa verifice in regim de urgenta dosarul pe care ministrul Educatiei, Mihai Hardau, l-a avut la fosta Securitate, pe motiv ca acuzatiile de colaborare cu Securitatea pe care i le-a adus rectorul Universitatii Tehnice Iasi, Nicolae Badea, "sunt foarte grave".
O astfel de locatie care poate gazdui o Sala Polivalenta care sa intruneasca toate cerintele forului european este cea din Badea Cartan.
Priviti-l pe realizatorul TV Mircea Badea, la emisiunea In gura presei, de la Antena 3. Dintr-un sceptic, Mircea Badea a devenit nu un militant, ci un om constient. ... Mircea Badea este asemenea multor tineri romani, cerebrali, inteligenti, puternici, independenti.
Tanarul prins a fost identificat ca fiind Ray Badea, de 18 ani, din localitatea Urzicuta, el fiind dus la postul de politie. Badea a spus cine sunt cei trei "parteneri"
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Masinile pe motorina nu folosesc GPL, insa exista tendinta de a creste numarul celor care isi trec automobilele de pe motorina pe gaz", a declarat Doru Badea, administratorul SC Sonbo International Trading.
Ne propunem sa ne crestem cota de piata cu 15% si sa atragem jucatori mai mari", spune Florin Badea, Managing Partner Jubile.
Prompt, timesnewsroman.ro a facut si un colaj cu Mircea Badea in camasa de forta. Daca Badea se supara pe pamfletari si-i da in judecata?
Iosif Badea (CS Universitatea) - locul I la categoria 24 kg, U 11 (sub 11 ani), Ionela Baran (CS Universitatea) - locul doi (23 kg, U11), Nahomi Badea (LPS "Petrache Triscu") - locul trei (29 kg, U13), Ramona Vanatoru (CS Universitatea) - locul trei (40 kg, U13), Robert Pasare (LPS) - locul I (34 kg, U15), Catalin Bota (LPS) - locul doi (46 kg, U15), Andrei Cucu (CS Universitatea) - locul trei (46 kg, U15), Madalin Dragomir (LPS) - locul trei (55 kg, U15), Onisin Badea (LPS) - locul trei (60 kg, U15), Nicoleta Veghea (LPS) - locul 1 (52 kg, U15), Marian Ivanoiu (LPS) - locul trei (36 kg, U15), Camelia Ivanovici (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U15), Robert Patru (LPS) - locul trei (57 kg, U15), Alexandra Ganea (CS Universitatea) - locul I la U15 (40 kg) si locul trei la U17 (40 kg), Theodora Bleaju (LPS) - locul I (48 kg, U17), Delia Ciobanu (LPS) - locul trei (63 kg, U17), Floriana Vacaru (CS Universitatea) - locul doi (70 kg, U17), Augustin Balan (CS Universitatea) - locul doi (55 kg, U23), Adrian Nicola (CS Universitatea) - locul I (90 kg, U23), Alexandru Margineanu (CS Universitatea) - locul doi (+100 kg, U23), Larisa Staicu (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U23) si Simona Balan (LPS) - locul 1 (70 kg, U23).
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Badea: ... Din aceasta ultima categorie face parte si Mircea Badea, care a comentat subiectul in emisiunea sa. ... Daca nu ai bani sa-ti iei Windows cu licenta, nu iti lua", a spus Mircea Badea.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
De cativa ani, Puiu Badea, cunoscut calarasenilor in special pentru muraturile pe care le produce, aduna la un loc producatori din toate colturile tarii pentru a le oferi cumparatorilor produse traditionale naturale, de la afumaturi si branzeturi din zonele Sibiu, Rucar si Bran, miere, dulceturi, siropuri, prajituri si ciocolata de casa, turta dulce, acadele, pana la produse de artizanat, blanuri si tricotaje.
Arestati preventiv pentru o mita de 50.000 de euro Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea au fost arestati preventiv pentru 29 de zile in dosarul "Mita la Politie".
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
Daca deputatul Andrian Mihei a plecat de la PC, iar locul acestuia a fost luat - in fruntea Organizatiei Judetene de la Constanta - de fostul prefect Gheorghe Martin (ex-membru PSD), logic a fost ca si despre Valentin Zeicu sa existe rumori prin targ.
"Stiu ca vine domnul ministru, dar eu sunt in concediu", ne-a declarat, degajat, Valentin Zeicu, directorul general al Canalelor Navigabile. ... - ieri, 2 mai a.c.)", a mai precizat Valentin Zeicu, iar la insitenta noastra a "dezvaluit" chiar si destinatia vacantei sale alaturi de sotie si mai multi prieteni:
Presedintele organizatiei Constanta a Partidului Socialist Roman, Valentin Adem, se afla astazi la Tecuci, pentru a-i ajuta pe sinistratii galateni, nenorociti saptamana trecuta de furia apelor. ... Valentin Adem se afla in fruntea unui partid care incearca sa reinventeze socialismul romanesc.
Impozitul forfetar, marea disputa Noul guvern, instalat de aproape sase luni, nu a facut mare lucru pentru mediul de afaceri, spune vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea.
google-analytics.com