Cautare

940 de rezultate pentru "valentin badea" (3.32 secunde)
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
galagiosul Mircea Badea, realizatorul emisiunii tv "In gura presei" si ranchiunosul Victor Ciutacu, unul dintre redactorii sefi ai "Jurnalului National". Mare pacat ca a intrat vrajba intre acesti jurnalisti de calibru din trei generatii diferite - Badea, Ciutacu, Cristoiu -, care au totusi ceva comun:
Unica ei relatie notorie (adolescentin platonica?) este cea cu Mircea Badea, datand din debutul comun pe ecranul TV, esuata azi intr-o prietenie la distanta.
Nicolae Badea se retrage din Consiliul de Administratie al Electroputere. ... AGA are ca punct pe ordinea de zi numirea unui nou membru in CA, dupa retragerea lui Nicolae Badea, "din motive personale", dupa cum ne-a informat Adrian Dumitriu, directorul general.
Blogul lui Mircea Badea: REALITATEA TV FACE ZECE ANI. FARA JENA! M-am dus de curand pana la aeroportul Otopeni. Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.
1980 - Ia prima nota de 1, pe motiv ca a copiat dupa Mircea Badea la un extemporal.
Echipele clubului condus de Pavel Badea au reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. ... Campionii au fost premiati chiar de directorul clubului, Pavel Badea, care, de asemenea, i-a incurajat in timpul asalturilor.
Nicolae Badea de la Dinamo spune ca Mutu va reveni in "Groapa" cand se va satura sa mai joace in Europa. ... Sunt convins ca nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau.", a spus Badea la gsptv.
Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: "Este o sectie care ne da rezultate an de an si pe plan national, si international.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Nationala a plecat in Turcia cu mai multi antrenori decat jucatori.Tata Puiu, Moldovan, Isaila si Badea au dat autografe pe aeroport Nationala lui tata Puiu a plecat in Turcia. Doar 3 dinamovisti au zburat alaturi de Iordanescu, Moldovan, Isaila si Badea.
Mircea Badea, Oana Stancu si Victor Ciutacu. ... Daca erau postate si pozele copiilor vedetelor in costume populare, fermecatoarea Ronti, nepoata lui Mircea Badea, ar fi castigat locul 1.
Raspunsul lui Teo a fost prompt, vedeta declarand ca numai alaturi de Mircea Badea ar accepta sa cante folclor.
Mircea Badea lucreaza la foc continu de mai bine de 15 ani. Acesta are trei emisiuni in direct sase zile pe saptamana si doar o zi libera!
Printre acestia se numara actorul Ilarion Ciobanu, cantareata Doina Badea sau politologul Silviu Brucan. ... Cantareata Doina Badea a murit, in urma cutremurului din 1977, trupul acesteia fiind, de asemenea, incinerat.
"Eu am semnat-o impreuna cu colegii mei Adrian Ursu si Mircea Badea", a spus Mihai Gadea. ... Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu Exista persoane care spun ca au intampinat dificultati atunci cand au vrut sa semneze petitia online.
Mircea Badea a comentat astfel, intr-o interventie telefonica la Antena 3, aceasta desemnare: - Klaus Iohannis a intins coarda cat a putut de mult.
Dan Badea: "Ea este decoratorul sef! Eu doar am ajutat-o!...Mi-a depasit asteptarile! Ma asteptam sa fie ceva extraordinar!...E o experienta mult mai interesanta!...Ne place foarte mult piscina asta!"
Ionut Lupescu (53 de ani) continua "razboiul" cu Nicolae Badea, pe care-l vede drept unul dintre principalii vinovati pentru faptul ca Dinamo a ajuns in Liga 2.
Cand nu se mai auzea nimic de constructia unei Sali Polivalente in Constanta, iata ca primaria a decis sa vanda terenul din Badea Cartan, cel nominalizat a gazdui sala de care are nevoie intreg sportul constantean.
google-analytics.com