Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (7.48 secunde)
Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Atanasiu, Mihai Voicu, Vasile Blaga, Laszlo Borbely, Ionut Popescu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si Cristian David.
El a spus ca din delegatia romana care-i va conduce va face parte ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, insa este posibil sa vina si ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Afacerilor Externe a declarat recent ca Romania va deveni un adevarat "tigru" pe piata economica comunitara, dupa aderarea la Uniunea Europeana.
Cei mai apreciati trei ministri din Guvernul Tariceanu sunt Mona Musca, ministrul Culturii si Cultelor (56% se declara foarte multumiti sau multumiti), Monica Macovei, ministrul Justitiei (39%), si Mihai-Razvan Ungureanu, ministrul Afacerilor Externe (37%).
Cele mai multe nemultumiri au fost legate de ministrul Finantelor, Ionut Popescu, ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Sanatatii, Mircea Cinteza, si de secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu.
Ungureanu a precizat ca Schussel este de parere ca, pana in acest moment, nu exista nici un fel de indicii care sa determine Comisia Europeana sa activeze clauza de salvgardare in cazul Bulgariei si Romaniei si sa amane cu un an aderarea.
La intalnire vor fi prezenti si numerosi membri de frunte ai PNL cum ar fi premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii Mihai Razvan Ungureanu, Cristian David, Bogdan Olteanu, Teodor Atanasiu si Gheorghe Flutur.
"Studiul de fezabilitate va stabili exact datele tehnice ale proiectului", a declarat directorul general al Termoelectrica, Ioan Ungureanu. CEZ a castigat in septembrie o licitatie organizata de Termoelectrica pentru constructia unui grup nou de productie a electricitatii la Galati.
Din delegatia care il va insoti pe primul-ministru fac parte ministrul de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, ministru delegat pentru comert, Iuliu Winkler.
Tot pentru pregatirea sedintei comune s-au intalnit la 30 septembrie, la Gyula, ministrii de Externe roman, Mihai-Razvan Ungureanu, si cel ungar, Ferenc Somogyi.
Comisarul european se va intalni cu presedintele Traian Basescu, cu primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, cu ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu, cu ministrul Integrarii Europene Anca Boagiu, cu ministrul Justitiei Monica Macovei, cu ministrul de Interne Vasile Blaga si cu ministrul Finantelor Sebastian Vladescu.
Ministrul de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a prezidat lucrarile reuniunii speciale a Consiliului de Securitate (CS), dedicata aprofundarii si institutionalizarii cooperarii dintre ONU si organizatiile regionale si subregionale.
In replica, Gabriela Ungureanu, directorul executiv al Directiei Judetene Comunitare de Evidenta a Persoanei, sustine ca procedura este una de rutina.
In solicitarea transmisa partii ucrainene, ministerul condus de Razvan Ungureanu (foto) si-a exprimat speranta ca autoritatile ucrainene vor actiona in spirit european in abordarea proiectului Bastroe, "respectandu-se intelegerile stabilite la nivel inalt potrivit carora problemele delicate, in suspensie in relatia bilaterala, vor fi analizate in vederea identificarii unor solutii in conformitate cu dreptul international, legislatia internationala, standardele si valorile europene si cu luarea in considerare a recomandarilor organizatiilor internationale la care cele doua state sunt parti".
Contradictia dintre Mihai Razvan Ungureanu, noua lui functie publica si demisia de la sefia SIE: "Nu avea voie decat dupa sase luni!".
Totodata, partidul lui Gusa i-a cerut ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, " sa lamureasca opinia publica in legatura cu consecintele demersului lui Frunda" si "sa propuna eventuale masuri de contracarare a acestui demers".
Deputata independenta si vicepresedinta Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca i-a solicitat ministrului de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, prin intermediul unei interpelari, sa explice care sunt consecintele demersului lui Gyorgy Frunda la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.
Ministerul condus de Mihai Razvan Ungureanu (foto) a anuntat ieri ca va solicita Biroului Permanent al Camerei Deputatilor retragerea proiectului de lege de pe Ordinea de zi a Camerei Deputatilor in vederea organizarii, de catre MAE, a unei dezbateri publice, la care vor fi invitati reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe Romane, ai Academiei Romane, ai Parlamentului Romaniei, mass-media si ai organizatiilor neguvernamentale.
De cote mai ridicate de credibilitate continua sa beneficieze Monica Macovei (43%), Mihai Razvan Ungureanu (32%) si Vasile Blaga (31%).
La dezbateri, deputatul liberal Petre Ungureanu a explicat ca "statul roman nu este vinovat" pentru situatia "Curtilor Gojdu", ci "Biserica Ortodoxa Romana, care a primit 400.000 de dolari despagubiri" pentru aceste imobile in 1993.
google-analytics.com