Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (2.57 secunde)
CorectNews: Majoritatea toxica si guvernul-nechezol (Autor: Sorin Rosca Stanescu) De ce romanii protesteaza in continuare, ca cetateni sau prin intermediul nenumaratelor organizatii ale societatii civile, desi Presedintele Traian Basescu le-a oferit pe tava sacrificii rituale in serie?
Dupa o nominalizare atipica pentru functia de Prim Ministru in persoana sefului SIE (inca nesuspendat din aceasta functie), au urmat numirile in acelasi ton si pentru ceilalti membri ai Cabinetului Ungureanu.
La eveniment au fost prezenti premierul Mihai Razvan Ungureanu si lideri ai partidelor din arcul guvernamental.
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, premierul Razvan Mihai Ungureanu si mai multi lideri ai UNPR au participat marti searala o intalnire la Palatul Victoria.
Sa scoata ordonantele de urgenta si asumarile de pe rol este mai dificil, fiindca ar trebui sa-l convinga si pe premierul Ungureanu si, totodata, sa se resemneze la gandul ca unele legi si masuri vor fi promovate foarte tarziu, avand in vedere incetineala dezbaterilor parlamentare.
"Opinia mea este ca nu are rost sa mergem acum in Parlament, din cauza lipsei totale de dialog din partea puterii, care a urmat dupa votul de investitura al Guvernului Ungureanu.
Daca va aduceti aminte si ultima oara, cand Ungureanu a fost ales sef la SIE, a fost audiat de cele trei comisii, de aparare din Camera si Senat si cea de control a SIE.
Dincolo de ridicolul situatiei prin faptul ca il lustrau pe domnul Melescanu cu o ora inainte sa-l numeasca sef la SIE sau ca ii lustrau pe domnii Ungureanu si Boc, a iesit asa o varza de lege care nu rezolva nimic, a spus Ponta.
El a declarat ca Mihai Razvan Ungureanu este seful unui guvern care este sustinut de principalul partid - PDL - si ca, astfel, ar trebui sa dialogheze cu seful acestui partid si "sa gaseasca o solutie care sa convina si unora si altora".
Ca urmare, va avea grija ca miscarea sa platforma sa fie compatibila cu proiectele sustinute de Guvernul Ungureanu, astfel incat sustinerea Puterii sa decurga de la sine.
Sunt convins ca participarea la acest Consiliu European a premierului Ungureanu in locul lui Basescu ar fi ajutat foarte mult.
Una peste alta, ambele declaratii ale vicepresedintelui comisiei SRI pot fi considerat cel mai taios avertisment transmis indirect regimului de la putere de catre cel mai mare serviciu de informatii, iar faptul ca a venit imediat dupa validarea lui Ungureanu drept premier arata limpede si sursa "nemultumirii".
Cu toate astea, Ungureanu a fost numit in post pe 9 februarie 2012. Cinci zile mai tarziu, s-a produs un eveniment ramas necunoscut marelui public, dar care poate fi interpretat drept o reactie vehementa a SRI si un semnal dur catre structurile de varf ale statului.
Melescanu a fost propus la sefia SIE de presedintele Traian Basescu, dupa ce Mihai Razvan Ungureanu a fost numit premier.
L-ati vazut pe domnul Ungureanu p-acolo prin sala pierdut, aneantizat. Deci, am asistat, repet, la delirul grandomaniacal al unui om incantat de sine, care se distra.
Practic, el ar fi optat pentru varianta Ungureanu, adica pentru cresterea salariilor bugetarilor si/sau o relaxare fiscala, dupa disputele dintre premier si liderii PDL pe aceasta tema.
Declaratia președintelui vine la numai doua zile dupa ce premierul Mihai Ungureanu a declarat la TVR ca nu se pune problema majorarii salariilor:
Premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut, la finalul lunii trecute, tuturor primariilor si consiliilor judetene sa-i comunice situatia exacta a angajatilor si sumele pe care acestia trebuie sa le inapoieze.
"Domnul Basescu spunea zilele trecute ca stabilise numirea lui Ungureanu inca din decembrie ca prim-ministru si ca nu ar fi numit pe cineva din USL sau pe mine premier.
Nu demult, Traian Basescu afirma, tot la o televiziune, ca desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu ca prim-ministru fusese stabilita inca din decembrie.
google-analytics.com