Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (2.94 secunde)
Ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a afirmat in urma cu o zi ca legea votului prin corespondenta va fi gata pana in luna iunie.
Petre Ungureanu (PNL) si Ioan Oltean (PD) au adus argumente in favoarea proiectului legislativ, adresandu-i-se lui Merce cu apelativul "tovarase".
Aceasta lege este necesara in viziunea lui Gusa, chiar daca ea s-ar solda cu inlaturarea unora ca Mihai Razvan Ungureanu si Ioan Rus, oameni tineri si capabili, dar cu ghinionul de a avea un trecut "incarcat".
Mihai Razvan Ungureanu, ministerul roman de Externe considera votul ca fiind "o dovada in plus a sustinerii pe care Suedia o acorda aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, precum si o recunoastere a progreselor realizate de tara noastra pentru aderarea la 1 ianuarie 2007.
Primul demnitar care l-a vizitat pe Traian Basescu la spitalul din Viena a fost ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Cu o zi inainte, seful statului a fost vizitat de ministrul de Interne Vasile Blaga, de ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, si de presedintele PD, Emil Boc.
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat ca este o initiativa cu totul noua atat in politica externa a Romaniei, cat si in politica regionala:
In ciuda asigurarilor date in anii anteriori de guvernanti postdecembristi (PNTCD, PNL si PDL) in special Guvernele Radu Vasile, Boc si Ungureanu, rezultatele asa-ziselor actiuni de restructurare a sectorului huila, derulate in aceasta perioada (1989-2012), nu au avut ca efect insanatosirea domeniului, a climatului socio-economic ci din contra au generat o serie de noi probleme in toate localitatile din Valea Jiului, conducand in final la reducerea dramatica a economiei zonale, disparitia si/sau restrangerea activitatii intreprinderilor mari (ce deserveau sistemul), escaladarea somajului si amplificarea problemelor sociale, cresterea saraciei, amplificarea problemelor de mediu si disparitia unor meserii sau deprofesionalizarea celor ramase.
Totodata, deputatul minoritatilor musulmane a solicitat ministrului de Externe Mihai Razvan Ungureanu desemnarea unui consul onorific la Simferopol
- in programul vizitei au fost incluse intalnirea cu Primul Ministru Mihai Razvan Ungureanu la sediul Guvernului (desi nu mi-a convenit acest lucru nu eram eu in pozitia de a schimba programul), intalnire la Ambasada, conferirea titlului de Doctor Honoris Causa la Universitatea Romano Americana urmata de un discurs in Aula Universitatii;
Presedintele democratilor, Emil Boc, a declarat ieri ca PD isi rezerva dreptul de a nu vota Ordonanta "Gojdu", in cazul in care ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, nu face demersuri "rapide" de negociere cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe si ai acestei fundatii.
Totodata, ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, va vorbi despre "Integrarea europeana, o poveste de succes a diplomatiei romanesti", iar Jonathan Scheele despre rolul Romaniei in Uniunea Europeana.
Ungureanu), Spitalul din Timisoara. In prezent, in Romania sunt peste 300 de medici practicanti de ozonoterapie. Activitate stiintifica: In 2008 si 2009 a fost organizat Cursul post-universitar de perfectionare in Oxigen Ozono Terapie , curs efectuat in parteneriat cu Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.
Numitul Wiener, care se crede vesnic tanar si ferice, alaturi de Emanuel Ungureanu, ambii, cica, doctori, desi freaca duda prin Parlament, nu mai au loc de somitati precum Ionel Sinescu, Monica Pop, Irinel Popescu etc., pe care ii numesc dinozauri, acuzand ca din cauza lor pleaca din tara zeci de medici tineri.
"Domnul Voiculescu i-a si transmis ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, sa nu se mai bazeze pe PC", a afirmat Petru Calian.
Astfel, pe langa demisiile lui Stolojan si Mona Musca, cerute de Orban de la Harsova, ministrul Teodor Atanasiu a cerut demisiile colegilor sai de Guvern, Mihai Razvan Ungureanu si Sebastian Vladescu, pentru ca nu au votat in CSAT pentru retragerea trupelor romanesti, dupa cum suna sarcina de partid.
Astfel, ministrii Sebastian Vladescu si Mihai Razvan Ungureanu au fost sanctionati cu avertisment public pentru votul lor din CSAT, la fel ca si Mona Musca si Mircea Cinteza, pentru scrisoare anti-Tariceanu emisa acum cateva zile.
Conducerea PNL i-a sanctionat joi seara cu avertisment public pe ministrii Mihai Ungureanu si Sebastian Vladescu, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu, precum si senatorul Mircea Cinteza pentru "iesirile" publice ale celor cinci liberali, care au prejudiciat imaginea partidului.
Ministrii Mihai Ungureanu si Sebastian Vladescu, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu, precum si senatorul Mircea Cinteza au fost sanctionati joi seara cu avertisment public de catre conducerea PNL, pentru "iesirile" publice ale celor cinci liberali, care au prejudiciat imaginea partidului.
Intre acestia sunt liberali cu functii importante, precum premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, al Culturii, Adrian Iorgulescu, al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si cel de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
google-analytics.com