Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (3.27 secunde)
Intr-o scrisoare deschisa, adresata ministrului Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, ministrului Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrului Integrarii Europene, Anca Boagiu, ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, ministrului Cultelor, Adrian Iorgulescu si ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu, presedintele PER, Petru Lificiu, fost ministru secretar de stat in Guvernul Adrian Nastase, avertizeaza in privinta pierderilor majore sociale, culturale, economice, de mediu si de imagine externa pe care le va avea Romania daca acest proiect va fi acceptat de autoritatile romanesti.
La Scoala de Vara a Tineretului National Liberal sunt asteptati sa participe sambata, 26 august 2006, ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat ieri surprinzator din functia de secretar de stat pentru Afaceri Globale in MAE pe Teodor Baconschi, un apropiat al ministrului Razvan Ungureanu si nu numai.
Mircea Cinteza, Sebastian Vladescu si Mihai Razvan Ungureanu au fost sanctionati pentru ca nu au sustinut retragerea din Irak a trupelor romanesti.
Pe lista nominalizatilor pentru acest post se afla Leonard Orban, Mihai Razvan Ungureanu, Varujan Vosganian si Cristian David din partea PNL si Anca Boagiu si Monica Macovei de la PD.
La ceremonia de investitura au fost prezenti ministrii democrati Vasile Blaga si Gheorghe Barbu, ministrii liberali Mihai-Razvan Ungureanu, Adrian Iorgulescu si Eugen Nicolaescu, precum si ministrul Monica Macovei, si consilierul prezidential Theodor Stolojan.
Alaturi de presedinte si premier, de mentionat ca la Bruxelles s-au aflat si ministrul Integrarii, Anca Boagiu si cel de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
Alt mare invins al Congresului PNL este ministrul de externe, Mihai Razvan Ungureanu, care a pierdut in fata lui Adrian Cioroianu vicepresedintia in domeniul afacerilor europene.
Fostul ministru al Agriculturii le-a facut o invitatie oficiala liberalilor Mihai Razvan Ungureanu, Dan Motreanu si Radu Stroe, invinsi in alegerile pentru functia de vicepresedinte al PNL, sa se alature PLD.
Aproximativ o treime dintre cei chestionati au incredere in ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu - 33%, in Theodor Stolojan - 32% si in comisarul european Leonard Orban - 30%.
Raportul a formulat, totodata, mai multe recomandari pentru partea ucraineana, in vederea reducerii si inlaturarii efectelor negative transfrontaliere ale proiectului, insa, conform afirmatiilor ministrului de Externe, Razvan Ungureanu, pana in prezent partea ucraineana nu a respectat nici una dintre aceste solicitari, continuand sa abordeze unilateral problematica Bistroe.
Nu e suficienta doar demisia lui Ungureanu, e nevoie si de demisia lui Saftoiu", este de parere si senatorul PC, Sabin Cutas.
Mihailescu, Mircea Mihaies, Vladimir Tismaneanu, Traian Ungureanu, Mircea Cartarescu, Tom Gallagher si Stere Gulea, semnatari ai unui "Apel catre clasa politica" sustin ca seful statului "zgandare focarele de infectie ale societatii noastre", este un "presedinte pentru alte coordonate istorice", care a condamnat comunismul printr-un "discurs exemplar".
Pe de alta parte, deputatul a aratat ca prin scandalul demisiei de onoare a lui Mihai Razvan Ungureanu, "s-a reusit externalizarea razboiului de pe scena politica romaneasca".
Premierul Calin Popescu Tariceanu anuntase luni ca Adrian Cioroianu a fost nominalizat oficial de liderii liberali ca viitor ministru de externe in locul lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand sa-i prezinte cererea si presedintelui Basescu.
In ceea ce priveste urmatoarele alegeri, Orban a spus ca la presedintie ar putea candida din partea PNL Calin Popescu Tariceanu, Mihai Razvan Ungureanu sau Crin Antonescu.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a sustinut ca intarzierea in cazul numirii lui Adrian Cioroianu in locul ministrului demisionar Razvan Ungureanu se poate constitui intr-un act neconstitutional.
La eveniment au participat si cei doi liberali propusi de filiala judeteana a partidului sa faca parte din lista PNL in alegerile pentru Parlamentul European, consilierii locali Ionut Stroe si Dumitru Ungureanu.
Basescu este urmat, in preferintele romanilor, de George Becali cu 39,8% si Mihai Razvan Ungureanu cu 34,7 procente.
google-analytics.com