Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (3.11 secunde)
De mentionat ca lista PD-L pentru europarlamentare a fost votata, ieri, cu doua abtineri, ea fiind deschisa, in ordine, de Theodor Stolojan, Monica Macovei, Cristian Preda, Traian Razvan Ungureanu, Marian Jean Marinescu si Iosif Matula.
La intalnire au mai participat Bernard Conciacig, director asset 2, Peter Zeilinger, director domestic assets, Cristian Ion Todea, field cluster manager Ticleni, Ion Ilie Ungureanu, primarul orasului Ticleni, si Ion Popescu, director general al Aparegio.
Cristian Preda si Traian Ungureanu, candidati ai PDL la alegerile pentru Parlamentul European, impreuna cu deputatul Sever Voinescu au participat, miercuri, la o intalnire electorala organizata de democrat-liberalii din sectorul 4, ocazie cu care au lansat o serie de critici la adresa oponentilor din alegeri.
La lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare au fost prezenti ministrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda, alaturi de vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si de primarii municipiilor Alba Iulia si Targu Mures.
Pentru informatii suplimentare in domeniul evidentei persoanelor, va puteti adresa Compartimentului Relatii Publice, din cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, prin intermediul numerelor de telefon prezentate in antet - persoana de contact: consilier Ungureanu Andreea, tel: 0768.102.712.
La scurt timp insa, comisarul Radu Ungureanu, seful Politiei Municipiu, l-a sanctionat si a inlocuit cu calificativul "foarte bine" cu "bine".
Dupa ce si-a ridicat certificatul de europarlamentar, Gigi Becali s-a pupat cu liderul PSD Mircea Geoana si a stat de vorba cu fostul jurnalist, Traian Radu Ungureanu, intrat in Parlamentul European pe listele PD-L.
Pe de alta parte, dintre europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu va fi vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Parteneriatului Estic, iar Monica Macovei va prelua presedintia Comisiei de Cooperare UE - Republica Moldova.
apoi "i-a tras-o" cat a putut guvernului Tariceanu, apoi parlamentului, cat si pe unde a putut, apoi liderilor istorici ai PD, cand i-a subordonat lui Stolojan (prin fuziunea cu fostul PLD) si Elenei Udrea, apoi fruntasilor fideli PD, cand i-a dat de-o parte de pe lista europarlamentarilor, spre a le face loc lui alde Traian Ungureanu, Monica Macovei ori Cristian Preda.
Dan Balan, Alexandra Ungureanu, Florin Chilian sau Anamaria Selis sunt doar cateva nume de la capitolul - muzica. La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu.
Este de notorietate atitudinea negativa pe care presedintele Basescu a avut-o fata de majoritatea ministrilor liberali, dar fata de Cioroianu a mers pana la a refuza sa-l valideze in functie, dupa mazilirea lui Ungureanu de catre Tariceanu.
(Un scenariu similar l-a avansat, nu demult, Sorin Rosca Stanescu si in cazul lui Traian Ungureanu, fost angajat al BBC).
De la bietul Traian Radu Ungureanu la Cristian Preda si Teodor Melescanu, toti au sarit intr-un soi de patriotism de tipul securitatii de pe vremea lui Ceausescu.
Basescu a spus ca el nu are nicio preferinta pentru vreun candidat la sefia partidului, dar ca ar vrea sa ii vada in conducere pe "reformistii" Sever Voinescu, Monica Macovei, Cristian Preda, Traian Radu Ungureanu si Teodor Baconschi.
Un grad de influenta redus poate fi sesizat la europarlamentari precum Claudiu Tanasescu, Traian Ungureanu sau Viorica Dancila", se mai arata in analiza Qvorum.
De asemenea, presedintele Traian Basesescu este insotit de directorul SIE, Mihai Razvan Ungureanu, de directorul SRI, George Maior, si de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.
El a fost intrebat si despre scopul prezentei lui Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE, in delegatia oficiala, ambasadorul explicand ca acesta a fost prezent la intalnirea cu seful CIA.
Este aceeasi Marie cu alta palarie, deci nu se schimba nimic pe fond Noul Cabinet al lui Mihai Razvan Ungureanu "este continuatorul politicii vechiului guvern si a partidelor componente", este de parere liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Iliescu, despre cabinetul Ungureanu: Surpriza necunoscutilor! Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a comentat miercuri componenta noului Guvern propus de coalitia guvernamentala, rezumandu-se sa spuna ca este vorba de "surpriza necunoscutilor" Iliescu a fost intrebat ce parere are de noul Guvern propus Parlamentului.
Dar sa-ti tragi glontul in propriul picior este o inabilitate politica de care nu l-as fi banuit niciodata pe Traian Basescu. Guvernul Mihai Razvan Ungureanu nu aduce nimic nici lui Traian Basescu, nici PDL-ului si in niciun caz Romaniei.
google-analytics.com