Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (2.96 secunde)
Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la TVR, ca nu a luat inca o decizie in privinta propriei candidaturi la alegerile prezidentiale din toamna, Duvaz a precizat:
Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la presedintia Romaniei, a ars astazi, in fata Televiziunii Romane, o bucata de carton ce il reprezenta pe el in marime naturala, dupa ce anuntase initial ca isi va da foc.
Basescu declara luna trecuta, la TVR, ca nu "stie daca va mai candida", explicand ca unul dintre motivele pentru care umbla mult in tara este sa-si dea seama daca mai poate candida inca o data".
Din partidul cu cel mai mare numar de parlamentari, dar nu va pot spune numele", a declarat Traian Basescu pentru TVR.
Lazurca a mai propus "stimularea crearii unui spatiu mediatic comun", dand drept exemplu postul PRO TV Chisinau, activitatea TVR in Moldova, dar si site-ul Hotnews.
Cel putin asa a reiesit in urma dezbaterii organizate aseara, la TVR, cu liderii celor patru formatiuni prezente in legislativ:
Lazaroiu a dat ca exemplu in acest sens situatia in care Antonescu s-a pus la dezbaterea de joi seara de la TVR, unde liderul PNL a spus ca Emil Boc si-a dat teza de doctorat sustinand bicameralismul.
El a explicat ca, in Romania, a vazut la premierul Emil Boc dorinta de a avea saptamanal o ora la TVR, in care sa discute el singur cu cetatenii.
Era pe vremea cand presedintele iubea TVR si se milogea de moderatoarea emisiunii sa-i mai dea 10 secunde pentru anuntul izbavirii.
'Dramaturgul Valentin Nicolau, vicepresedinte al Clubului Roman de Presa si fost presedinte al TVR, este de parere ca includerea presei pe lista amenintarilor la siguranta nationala reprezinta un reflex dictatorial al statului surogat care a ajuns Romania.
De multe ori se punea problema sa o anuntam si pe doamna Meseşan de aparitiile tv", a declarat Boldea la Realitatea TV. Boldea este deputat de Galati. Numele Adei Mesesan a fost vehiculat ca posibila sefa a TVR.
desemnata la sefia TVR de tripleta BVB, devenita cvartetul BBVB (inclusiv Boc), Mesesan s-a trezit facuta zob din interiorul partidului si inlocuita cu omul Cotrocenilor, Alexandru Lazescu.
Aceasta ar fi adevarata campanie anti-Basescu, aici s-ar putea coaliza mogulii,evident cu exceptia mogulului bun, proaspat numit la sefia TVR in locul mogulului rau, Sassu.
• Convingatoarele fraze (pentru unii doar) rostite in ultimele secunde ale emisiunii electorale de la TVR 1, din 11 noiembrie 2009:
Profund neinspirat si, mai ales, ocupat cu lucruri prozaice de genul incercarii de a asigura umilul trai al familiei, n-am comentat deloc, pana acum, iesirea de iei seara a lui Basescu la TVR in fata unei Culcer ingenunchiate si aproape orgasmice (daca se mai poate biologic).
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la TVR, ca exista acte normative emise pentru disponibilizarea a 74.000 de bugetari, din cei 1,35 milioane.
Trebuie sa luam bani pentru investitii, nu ca sa mancam" - a declarat, miercuri seara la TVR, presedintele Basescu, in cea de-a doua sa prezenta pe micul ecran de stat, dupa lungul autoexil spre ecrane marginale.
Apoi, unii au invocat slaba prestatie a lui Geoana in calitate de sef al Senatului, in cazul mai multor dezbateri parlamentare, cum a fost cea in urma careia s-a cerut acordul CSAT pentru strategia de aparare, respectiv cea in care a fost trecuta pe ordinea de zi discutarea rapoartelor de la TVR si Radio.
Ministrul Baconschi a spus luni seara in emisiunea de la TVR ca "deocamdata, noii membri sunt clar penalizati", adaugand insa ca "procesul (de creare a serviciului diplomatic european - n.r.) este in curs".
"Acum stim ca PD-L si aliatii sai sunt in stare de orice si reactia noastra este ca oamenii sa stie ca, dupa ce si-au subordonat Curtea Constitutionala, TVR, de astazi si-au inceput asaltul impotriva ultimei reduce democratice, Parlamentul", a adaugat liderul PSD.
google-analytics.com