Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (5.29 secunde)
Au fost incheiate parteneriate media cu TVR Craiova, Radio Oltenia si Gazeta de Sud, alaturi de Agentia Nationala de Presa BTA, Bulgarian National TV, ziare din Vidin.
Este cunoscut ca "parintele" celei mai longevive emisiuni, " Surprize, surprize" (difuzata timp de noua ani la TVR), dar si al altor emisiuni de succes, precum "Din Dragoste", "Iarta-ma", "Sub alt chip", "Imprevizibilii", "Ploaia de stele", "Babilonia" etc.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
Perspectiva de acum asupra presei, ca parte dintr-o piata care dicteaza tot, este cea care ne impiedica de exemplu sa punem la punct un TVR care sa contrabalanseze criza din privat.
In Romania a colaborat cu TVR si Realitatea TV . Ideea aparitiei unei astfel de televiziuni in peisajul mass mediei autohtone are la baza dorinta jurnalistului de a realiza stiri si emisiuni obiective si echilibrate, din toate domeniile de interes pentru public, prezentate pe intelesul tuturor si fara parti-prisuri.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca social-democratii vor sustine o lege care sa depolitizeze societatile publice de radio si televiziune, cu conditia ca anuntul facut de premierul Emil Boc sa nu fie demagogic si populist.
Situatia TVR, din punct de vedere financiar, nu e tocmai fericita. De ce ati acceptat totusi sa preluati conducerea acestei institutii?
Presedintele Traian Basescu a declarat joi la TVR ca va trebui facuta ordine si in sistemul de pensii. El a spus ca exista un deficit de zilieri la muncile agricole in conditiile in care exista un venit minim garantat.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi la TVR ca va trebui facuta ordine si in sistemul de pensii. El a spus ca exista un deficit de zilieri la muncile agricole in conditiile in care exista un venit minim garantat.
'Contactat telefonic de reporterii "Adevarul de Seara", directorul Departamentului Film de la TVR, Cristian Tabara sustine ca nu are nicio implicatie in acest caz si ca nu a fost citat de niciun organ de cercetare penala pana acum.
Nu i-a putut oferi o familie Daiana Ghender, fosta sotie a directorului TVR, nu-l crede in stare pe Tabara de un astfel de gest (viol).
Directorului Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, i-a fost inscenat un scandal sexual. Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol".
(Presedintele Basescu l-a contrazis in interviul de la TVR - salariile nu vor creste in 2011!).
Directorul de la TVR a sustinut in fata politistilor ca la mijloc e doar razbunarea fostei iubite pe care nu a luat-o de nevasta.
Ii felicit pe aceasta cale pe cei care au ordonat agresarea unui copil intr-un centru comercial si desi nu cred ca ne mai poate salva cineva vreodata de noi insine m-am alaturat acestei initiative pentru ca amintirea copilului ucis in Decembrie ’89, chiar linga umarul meu, la TVR, nu a disparut inca.
TVR a realizat un "dosar" al lui Vantu, in care sunt amintite toate scandalurile in care a fost implicat. ProTv a scris in stilul propriu:
Din 2001, a debutat in televiziune, in calitate de prezentator al emisiunii "Telematinal", la TVR 1. In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Din 2001, a debutat in televiziune, in calitate de prezentator al emisiunii "Telematinal", la TVR 1. In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Radu Cosarca a fost director de ştiri la cele mai importante televiziuni din tara (TVR, Tele 7, Antena 1, National TV), precum si prezentator de stiri si moderator de talk show.
Mihaela Antoche, care a venit la Adevarul Holding de la Kanal D, unde ocupa functia de director al Departamentului de Stiri si Sport, Horia Enasel - cunoscut in mediul audiovizual datorita colaborarilor sale cu posturile de televiziune Pro TV, Prima TV, National TV, B1 TV si N24, dar si Mura Franculescu - fostul coordonator al TVR 3, televiziune din portofoliul Societatii Romane de Televiziune.
google-analytics.com