Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (6.18 secunde)
Agerpres aminteste ca, joi, premierul Emil Boc a declarat, pentru TVR, ca a asteptat avizul de la Consiliul Economic si Social si de la Consiliul Legislativ.
In cadrul dezbaterii din birourile reunite, s-au adus argumente privind necesitatea luarii unor masuri care sa previna situatii precum incidentul dramatic de anul trecut, cand Adrian Sobaru, angajat al TVR, s-a aruncat de la unul din balcoane in plen, dar s-a discutat si despre caracterul public al sedintelor, prevazut expres de Legea fundamentala.
Traian Basescu a pus iar intreaga politica pe jar dupa ce, aseara, a declarat la TVR ca ar fi dispus sa plece mai devreme de la Cotroceni numai ca sa se cupleze iar alegerile parlamentare cu cele prezidentiale, de dragul economiei la buget si a eliminarii prea deselor cicluri electorale.
Presedintele Traian Basescu a anuntat, duminica seara, la TVR 1, ca nu poate lua decizii "singur" in problema Libiei, CSAT fiind cel care va decide in privinta implicarii Romaniei.
Actualul presedinte, Traian Basescu a declarat duminica seara, pentru TVR , ca "nu avem de ce sa ne pronuntam in cazul Libie", pozitia noastra, ca tara, fiind asemuita cu cea a unui tragator caruia ii tremura mana pe tragaci.
Premierul Emil Boc a afirmat luni seara, la TVR, ca termenul de "plafonare" nu reda intentia Executivului in privinta salariilor din educatie, viitorul proiect legislativ avand drept obiectiv reesalonarea drepturilor obtinute in instante, dupa cum s-a intamplat si in cazul magistratilor.
In interviurile acordate marti seara la Realitatea TV si luni la TVR am vazut un cadavru politic bine intentionat si de buna credinta refuzand sa accepte ca a murit.
Pozitiile puterii, in comisie, favorabile TVR, spre exemplu, erau sustinute, trebuie spus, nu doar de Nicolaescu, ci si de senatorii PNL Cristian Țopescu, a carui sotie incaseaza aproape 100 de milioane de lei vechi lunar, ca sefa in televiziune, sau Mircea Diaconu, a carui fiica a lucrat ani de zile la departamentul Rodicai Culcer.
Va trece in forma pe care o va vota Parlamentul", a declarat Traian Basescu la TVR. El a mai spus ca nu crede ca exista vreo pozitie antinationala a UDMR, "Au fost pozitii care vizau interesele minoritatii.
Presedintele Traian Basescu a spus, joi, la TVR 1, ca doreste ca referendumul de validare a noii Constitutii sa aiba loc concomitent cu alegerile locale, iar legislativele din 2012 sa fie organizate dupa noua Lege fundamentala.
Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta.
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, invitat aseara la emisiunea "FOC INCRUCISAT" de la postul public de televiziune, TVR Info, a dezbatut alaturi de ceilalti invitati problema mult discutatei regionalizari, precum si cea a revizuirii Constitutiei.
Intr-un raspuns oficial trimis TVR, DNA afirma ca, la data de 5 iulie 2011, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitii:
Voiculescu declara pe blogul personal ca a cedat totul ficelor sale si nu este implicat,transmite TVR. Apropiatii lui Vasile Blaga,de asemenea, deruleaza afaceri cu statul.
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat si el, marti seara, la TVR Info, ca Parlamentul care si-a desfasurat activitatea intre anii 1990-1992 a fost cel mai bun si ca actualul e cel mai slab din ultimii 20 de ani.
Presedintele Traian Basescu a declarat, in 22 august, la TVR, ca nu are certitudinea ca actualii oameni politici europeni isi pot convinge popoarele ca Statele Unite ale Europei nu le afecteaza traditiile, cultura si individualitatea.
Intrebat daca impartaseste afirmatiile liderului PSD, Victor Ponta, potrivit carora singura situatie in care USL poate sa piarda alegerile din 2012 este ca alianta sa se destrame, Iliescu a afirmat, la TVR 3, ca mai exista si alte variante care pot impiedica Uniunea sa fie victorioasa in scrutinul de anul viitor.
Nu-i iese, dar e insistent", a declarat Miron Mitrea, marti seara, la TVR Info. Incercarea de coagulare in jurul sau a nemultumitilor din partid e veche si esuata.
la TVR presedintele Traian Basescu demonstreaza indubitabil ca este un pericol pentru democratie. Presedintele a adus Parlamentului grave prejudicii de credibilitate si imagine, prin declaratiile denigratoare si presiunile asupra activitatii institutiei.
hai sa lasam asta cu promovarea judecatorilor, s-o lasam prin Parlament, hai Legea asistentei sociale s-o lasam prin Parlament, desi era obligatie asumata de statul roman", a spus presedintele Traian Basescu, joi, la TVR.
google-analytics.com