Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (4.54 secunde)
De asemenea, votul pentru conducerile TVR si SNR nu era necesar in sesiune extraordinara, preciza strategia pe care ar fi trebuit sa o aplice Vasile Blaga.
"Incalcand flagrant acelasi principiu al separatiei si echilibrului puterilor in stat, presedintele Traian Basescu a declarat, la TVR, la momentul respectiv, ca reforma sanatatii, legea asistentei sociale si legislatia legata de justitie trebuie adoptate prin asumarea raspunderii de catre Guvern, afirmand ca Senatul s-a 'compromis de la presedinte pana la ultimul senator' amanand discutiile pe aceste subiecte", se arata in document.
(Declaratie facuta in emisiunea Prim-plan la TVR 1, subiectul fiind modificarile aduse de catre guvernul Boc in regimul concediului maternat.
CONSILIERUL JURIDIC AL LUI BASESCU IL INVATA DEMISIA Dan Sova, despre minciuna de impotent a lui Basescu, privind faptul ca nu poate demisiona, fiindca e suspendat - ministrul a zis-o la Antena 3, ar trebui s-o zica la TVR, ca de-aia platim televiziunea publica, nu ca sa-i ridice osanale in continuare decedatului politic Traian Basescu.
In plus, pe listele din 2011 mai apare primarul de Targu Jiu, Florin Circiumaru, fostul sef al ANI Catalin Macovei, fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu, fostul sef al TVR Alexandru Lazescu, senatorul UNPR Ovidius Marcutianu, fostul presedinte al CJ Buzau Victor Mocanu, deputatul Dan Ilie Morega, deputatul Eugen Nicolicea, De asemenea, in lista MApN apare si procurorul Codrut Olaru.
Acum vreo 12-13 ani asta era apanajul presedintelui care, din doua in doua luni, iesea la TVR si ne spunea ce si cum prin tara.
- Au fost uitati si neglijati oameni simbol ai rezistentei antibasiste, precum jurnalistul Ovidiu Ohanesian, locotenentul MApN Gheorghe Alexandru, colonelul SIE Ionel Dragomir, angajatul TVR Adrian Sobaru, s.a.
Daca ramane in PNL, nu mai avem acord USL, dar nu se pune problema sa nu mai avem coalitie de guvernare "Vreau sa fie foarte clar, daca (Sorin Rosca Stanescu - n.red.) este in continuare senator USL, inseamna ca acordul nu mai e in vigoare", a declarat premierul Victor Ponta joi seara, la TVR 1.
Nu m-ar mira sa existe si o intalnire a celor doi sefi de servicii secrete pe un teren neutru, care este Romania", a declarat Baciu in emisiunea "Prim Plan", de la TVR.
Istoricul Neagu Djuvara a aratat intr-un interviu acordat TVR in anul 2011 ca alegerea zilei de 1 decembrie de catre regimul Iliescu a fost una conjuncturala, explicand ca la 1 decembrie 1918 a avut loc doar unirea Transilvaniei si a Banatului cu Romania, pe cand celelalte provincii istorice, respectiv Basarabia si Bucovina, au fost unite la date diferite.
Daca voiau sa respinga candidatul PNL pentru sefia TVR, pesedistii ramaneau si votau impotriva, nu o stergeau din sala pentru ca acum premierul sa pretinda ca nu stie ce s-a intamplat la Parlament.
• Toti prefectii, cei care aplica in teritoriu politica Guvernului • Parchete - ai caror sefi au fost numiti de premierul Ponta • Curtea Constitutionala, unde acum USL are 5 - 4 • Deconcentratele, regii, autoritati, comisii nationale si altele asemenea • CNA, TVR si Radio Romania • Majoritatea covarsitoare a Consiliilor judetene si a sefilor acestora • Majoritatea covarsitoare a Consiliilor locale • Majoritatea covarsitoare a primarilor • Sefii SRI si SIE provin din randurile PSD Mai vreti?
Marja de eroare este de +/- 2,2%. Datele au fost prezentate in cadrul Stirilor TVR, unde pe 16 noiembrie va fi prezentat exit-poll-ul CURS-Avangarde.
- TVR a castigat cursa prezidentiala cu cel mai adecvat rezultat la exit-poll si cu transmisiile directe din 10 orase europene!
- Televiziunea publica, TVR, platita din banii contribuabilului roman se afla in imposibilitatea de plata a angajatilor dar si de preluare a transmisiilor internationale de interes :
Prin aceasta se va extinde deservirea populatiei cu programul TVR 1 in 108 noi localitati, gradul de acoperire ajungand la peste 99,9% din populatia tarii.
Contracte la fel de controversate au fost parafate de Savin cu TVR, de unde a scos 2,1 milioane euro, in perioada 2002- 2005 si cu Electrica SA, de la care a smuls, printr-o singura licitatie, 17,8 milioane euro pentru 1700 de autoutilitare.
La Neptun, plaja "La Steaguri" este o adevarata oaza a sporturilor nautice, a sezlongurilor, saltelelor si umbrelelor, toate, evident, contracost, iar in centrul ei TVR-istii se pregatesc pentru emisiunea lui Catalin Maruta, "Plaja lui Maruta", transmisa in direct pe TVR2, in fiecare dimineata.
Anuntul încheierii privatizarii ar putea veni la jumatatea lunii septembrie, relateaza publicatia citata.John Fleming a spus ca adaptarea fabricii de la Craiova pentru productia modelelor Ford ar putea dura între 12 si 15 luni de la preluare, a mai scris The Times.Presedintele Ford Europa, John Fleming, declara, la jumatatea lunii iulie, într-un interviu acordat postului public de televiziune TVR, ca Ford intentioneaza sa fabrice, exclusiv în România, la uzina de la Craiova, un nou model de autoturism aflat în prezent în curs de proiectare în Germania si Marea Britanie.
Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a incheiat anul trecut cu un deficit de aproape 54 milioane de lei, in conditiile in care cheltuielile totale au fost de 621,4 milioane lei, iar veniturile, de doar 567,5 milioane lei, potrivit raportului de activitate pe 2008 al institutiei.
google-analytics.com