Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (7.13 secunde)
Deputatii au aprobat ieri propunerea legislativa pentru modificarea legii SRR si SRTV, care prevede, printre altele, modificarea modului de numire si functionare a consiliilor de administratie ale Societatilor publice de Televiziune si Radiodifuziune.
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca.
- Chiar si la TVR, cand am intrat si am spart ferestrele, a venit directorul si televiziunea era ocupata de tot soiul de personaje care pregateau zilele de sfarsit de an in cinstea tovarasului, actori, cantareti, activisti de partid.
Pe 12 august 1996 am stat de vorba si eu cu martorii, fiind invitat la Certesti de TVR, prin realizatorul Mihai Badescu, impreuna cu Calin Turcu.
Astfel, in ziarul oficial Scanteia, a aparut, pe 18 septembrie 1968, o scurta relatare a evenimentului, reluata succint si de TVR.
- Muzeul Blue Penny dedicat istoriei si artei din Mauritius. (Sursa: stiri.tvr.ro)
biblioteca Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, ce cuprinde culegeri de cantece de masa "si alte asemenea orori" scrise din anii '50 pana in '89, bazele de date ale UNITER si Uniunii Ci-neastilor, arhiva TVR, Muzeul National de Arta Contemporana, volumele "Omagiu" cu sute de poezii ale unor autori care ridicau in slavi partidul etc.
Basescu face apel la partide Presedintele Traian Basescu a declarat luni la TVR ca va invita partidele, la inceputul sesiunii parlamentare, la negocieri pentru ca legea de infiintare a ANI sa treaca prin Parlament "eficienta la un nivel acceptabil", care sa permita controlul averilor demnitarilor.
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
"Va rog sa nu mai mintiti!" Presedintele Basescu a intervenit telefonic marti intr-o emisiune TVR, la care participa si premierul Tariceanu, pentru a-l acuza pe acesta ca avea cunostinta despre presiunile la care sunt supuse companiile din energie, de mafia din sistemul energetic, dar ca nu a facut nimic pentru stoparea acestui fenomen.
"Din discutiile avute marti dimineata, dar mai ales din ce s-a intamplat la emisiunea TVR, mi-am dat seama ca e o iluzie sa cred ca, in Romania, unii politicieni pot renunta la ambitii, orgolii, pentru a gandi intr-adevar din perspectiva interesului national.
Intre timp, pentru spectacolul si duelul verbal in direct la TVR, premierul Tariceanu a transmis ca-si cere scuze telespectatorilor si a afirmat ca nu se va mai lasa antrenat in dispute cu seful statului.
"In celebra interventie telefonica a presedintelui in emisiunea (de la TVR - n.r.) la care participa premierul, am vazut ca una dintre frustrarile lui Traian Basescu este aceea ca Tariceanu are fata europeana, si asta se datoreaza papionului.
Autorul materialului apreciaza ca interventia telefonica a presedintelui Basescu in direct la TVR, unde era invitat premierul Tariceanu, reprezinta Cea mai recenta si cea mai daunatoare ilustrare a disputei din ce in ce mai inversunate dintre cei doi.
Dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat joi seara la TVR ca PSD nu poate fi adus acum la guvernare, dar poate deveni "un partid cu care se poate lucra" daca scapa de politicieni gen Hrebenciuc si Iliescu, din cauza carora, potrivit sefului statului, Mircea Geoana nu a putut reforma partidul, Geoana a reactionat, incercad sa-si apere partidul.
Ce pazeste Consiliul de Administratie al TVR? Sau, cine stie, poate ca si postul public de televiziune a fost cumparat si privatizat de Vintu", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti seara, la TVR, ca rolul sau in viitoarea guvernare implica preluarea functiei de presedinte al Senatului, concomitent cu cea de vicepresedinte al CSAT, el apreciind ca, astfel, s-a creat un "echilibru corect" pentru PSD.
"Voi discuta cu colegii mei pentru a respecta procedurile statutare, dar este foarte important sa nu mai lasam zilele sa treaca fara un ministru la Interne, iar acest lucru este asteptat si de minister, si de institutiile statului", a precizat Geoana. Lista scurta de succesori Presedintele PSD, prezent luni seara la o emisiune la TVR, a declarat ca "este mahnit" de demisia lui Liviu Dragnea din fruntea MAI.
Presupun ca, vorbind catre Guvern, domnul Traian Basescu s-a adresat in special PD-L si primului-ministru", a comentat Duvaz afirmatiile facute de seful statului, miercuri seara, la TVR.
google-analytics.com